Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10276,90%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07

Başkan Bilgin Hemşireler Gününü Kutladı

Başkan Bilgin Hemşireler Gününü Kutladı

Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, "12 Mayıs Hemşireler günü" nedeniyle Saruhanlı Devlet Hastanesi ve İlçe Sağlık Müdürlüğü'nde görev yapan hemşirelere çiçek vererek günlerini kutladı.

SARUHANLI - Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, "12 Mayıs Hemşireler günü" nedeniyle Saruhanlı Devlet Hastanesi ve İlçe Sağlık Müdürlüğü'nde görev yapan hemşirelere çiçek vererek günlerini kutladı.

Başkan Bilgin, 12 Mayıs Hemşireler günü nedeniyle Saruhanlı Devlet Hastanesi ve İlçe Sağlık Müdürlüğünü ziyaret ederek hemşirelere çiçek verdi.

Bilgin, burada yaptığı açıklamada, "Salgınla mücadele ettiğimiz şu dönemde, hemşirelerimiz diğer sağlık çalışanları gibi canlarını ortaya koyarak çalışıyorlar. Belki de günlerce ailelerini ve sevdiklerini göremediler. Hemşirelerimizin bu dönemde göstermiş oldukları insanüstü çabaları, özverileri ve fedakarlıklarını asla unutmayacağız.  

Bu vesile "Önce insan" diyerek topluma hizmet etmeyi amaç edinmiş, insanların sağlıkları için çok önemli ve kutsal bir görevi ifa eden, bu yüce meslek mensubu bütün fedakar, cefakar sağlık çalışanlarımızın Hemşireler Gününü kutlar, meslek hayatlarında başarılar dilerim.

 



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor