Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    9983,2%0,68
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,70% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2435,48% -0,12
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00

Başkan Bilgin Engelli Vatandaşları Sevindirdi

Başkan Bilgin Engelli Vatandaşları Sevindirdi

Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, Paşaköy mahallesinde 10 yıl önce geçirdiği felç nedeniyle yürüme yetisini kaybeden Ali Karaca'ya akülü engelli aracı hediye etti.

SARUHANLI - Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, Paşaköy mahallesinde 10 yıl önce geçirdiği felç nedeniyle yürüme yetisini kaybeden Ali Karaca'ya akülü engelli aracı hediye etti.

Çeşitli incelemelerde bulunmak üzere Paşaköy mahallesine giden Başkan Bilgin, yürüme engelli Ali Karaca'yı ziyaret ederek akülü engelli aracı hediye etti.

Bilgin, burada yaptığı açıklamada engellilerin talep ve ihtiyaçlarını yerine getirerek her daim onların hizmetinde olduklarını belirtti.

Engelliliğin yalnızca engellileri ve ailelerini değil, toplumun tüm kesimlerini yakından ilgilendiren toplumsal bir konu olduğunu ifade eden Bilgin, şunları kaydetti;

“Engelli kardeşlerimiz bizim her zaman önceliğimiz olmuştur ve olmaya devam edecektir. Bu kapsamda onların akülü araba, tekerlekli sandalye, akü, havalı hasta yatağı ve buna benzer ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Bizler Saruhanlı Belediyesi olarak her zaman onların yanındayız. Engelli olmak bir kusur değildir. Hepimiz engelli adayıyız. Bu nedenle toplum olarak engellilere gereken ilgi ve desteği sağlamalı ve onları yalnız bırakmamalıyız. Bizlerde bu çerçevede engelli kardeşlerimizin talep ve ihtiyaçlarını yerine getiriyor, onları yalnız ve çaresiz bırakmıyoruz.”

Başkan Bilgin bir süre önce ilçedeki yürüme engelli Ferhat Gencer'e de akülü engelli aracı hediye etmişti.

 



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor