Tarih: 10.12.2019 11:13

Başkan Bilgin Engelli Personellerini Ağırladı

Facebook Twitter Linked-in

SARUHANLI - Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, "3 Aralık Dünya Engelliler Günü" nedeniyle Belediyede görev yapan engelli personelleri makamında kabul edip, onlara çiçek ve çikolata hediye etti. Başkan Bilgin ayrıca engelli personellerimize 3 Aralık günü idari izin verdi.

Bilgin, burada yaptığı açıklamada engelli çalışanlarının ve vatandaşların her daim hizmetinde olmaya devam edeceklerini belirterek, “Engelli kardeşlerimiz bizim her zaman önceliğimiz olacaktır" dedi.

Engellilerin geleceğe güvenle bakabilmeleri ve üreten bireyler olarak kendi kendilerine yeter duruma gelmeleri için kamu kurumları, yerel yönetimler, sivil toplum kuruluşları ve tüm vatandaşların işbirliği içinde olması gerektiğini belirten Bilgin şunları kaydetti;

"Saruhanlı Belediyesi olarak engelli kardeşlerimizin her türlü talepleriyle yakından ilgileniyoruz. Akülü araç, tekerlekli sandalye ve buna benzer ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Bunlardan daha önemlisi onları yalnız ve çaresiz bırakmıyoruz. Bizler her zaman engelli kardeşlerimizin yanında ve hizmetindeyiz."

Başkan Bilgin, konuşmasının sonunda, sağlıklı her insanın da bir engelli adayı olduğu gerçeğinin unutulmaması gerektiğini sözlerine ekleyerek, “Tüm engelli vatandaşlarımıza aileleri ve sevdikleriyle birlikte mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —