SARUHANLI/ALİBEYLİ - Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, 3 ay önce vatani görevini yaptığı Şanlıurfa´da, terör örgütü PKK üyelerince düzenlenen roket saldırısında yaralanan ve yürüme güçlüğü çeken Jandarma Er Mustafa Akkaynak´a akülü engelli aracı hediye etti. 

Şanlıurfa´nın Halfeti İlçesine bağlı Yukarıgöklü köyündeki Jandarma karakoluna 15 Mayıs 2018 tarihinde terör örgütü PKK üyelerince düzenlenen roket saldırısında yaralanan ve tedavi gördüğü hastaneden taburcu edilen Jandarma Er Mustafa Akkaynak´ın tedavisi Saruhanlı´nın Alibeyli mahallesindeki baba evinde devam ediyor. 

Vücudunun çeşitli yerlerine ve bacaklarına isabet eden şarapnel parçalarından dolayı yürüme güçlüğü çeken Akkaynak´ı bir süre önce ziyaret eden Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, akülü engelli aracı ihtiyacı olduğunu öğrendiği 20 yaşındaki gazinin bu ihtiyacını yerine getirdi. 

Bu kapsamda Belediyenin İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Cemil Hacı ile Belediye görevlileri Akkaynak´ı evinde ziyaret ederek akülü engelli aracını teslim etti.

Başkan Yaralı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada  ?Ülkemizin ve milletimizin bugün bağımsız bir şekilde tarih sahnesinde yer alması, aziz şehitlerimizin ve gazilerimizin eseridir? dedi.

Vatanın bölünmez bütünlüğü için canını hiçe sayarak cepheden cepheye koşan gazilerin bu ülkenin yaşayan kutsal değerleri olduklarını ifade eden Yaralı, şöyle dedi;

?Gazilerimiz medar-ı iftiharımız olmakla birlikte, vatanseverlikte ve kahramanlıkta hiç tartışmasız yaşayan en büyük örneklerdir. Gazilerimiz cephelerimizin geçilmez surları olmuş, bin yıldır bu toprakların bölünmez bütünlüğünde büyük pay sahipleridir. Türk milletinin övünç kaynağı olan gazilerimiz aynı zamanda tarihimizin de aynası olmuştur.

Belediye olarak, gazilerimiz ve şehitlerimizin yakınlarına layık oldukları kıymeti veriyor, onların her türlü sorun ve talepleriyle en hassas şekilde ilgileniyoruz. Bundan sonra da bütün imkânlarımızla onların yanında ve hizmetinde olmaya devam edeceğiz. Birlik ve bütünlüğümüzün, özgürlük ve bağımsızlığımızın en kıymetli simgeleri olan şehit ve gazilerimiz, devletimizin varlığının güvencesi ve sembolü olarak milletimizin gönlünde ebediyen yaşayacaktır."



Usulsüz rapor iddiası ile eski başhekim gözaltına alındı

Mahallenin kabusu olan avukat 40 araca zarar verdi

Uyuşturucu operasyonu

5 gündür kayıp olarak aranan 15 yaşındaki Berk, ölü bulundu

Gülşah Durbay Yoğun Bakıma Alındı

Saruhanlı Belediyesi’nden Engelli Vatandaşlara Akülü Tekerlekli Sandalye Desteği

SARUHANLI’DA VEFAT…

MANİSA KÖPRÜBAŞI’NDA DOĞALGAZ İÇİN İLK KAZMA VURULDU

Eski arkadaşların alkolü mekandaki kavgası cinayetle sonuçlandı: 1 ölü

Evin bahçesinde ölü halde bulundu

Traktöre çarpmamak için manevra yaptı, devrilen kamyonette yaralandı

Genç kızın hayatını kaybettiği evde siyanür tespit edildi

Silahlı kavgada 1 kişi yaralandı

Kanalizasyonda cenin bulundu

Devrilen traktörün altında kalan kadın yaralandı

Manisa Muaythai Takımı madalyalara ambargo koydu

BYD'ye tahsis edilen fabrika sahasında yeller esiyor

Geleceğin tapu teknikerlerine Kaymakam Dalak’tan mesleki rehberlik

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Salı günü görev yapacak doktorlar

Büyükşehir, Saruhanlı’da Temiz Çevre için Görev Başında… İşletmeye Cezai işlem uygulandı

Genç sporcu evinde ölü bulundu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Yaşam 16.08.2018 08:58:13 676 0
Tarih: 16.08.2018 08:58 Güncelleme: 16.08.2018 08:58
Haberi Sesli Oku