Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10680%-0,82
  • DOLAR

    32,97% 0,33
  • EURO

    35,31% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2453,58% 0,09
  • Ç. ALTIN

    3987,57% 0,00

Başkan Yaralı´dan doğalgaz açıklaması

Başkan Yaralı´dan doğalgaz açıklaması

Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, Saruhanlı´da 2018 yılı içinde doğalgaz çalışmalarına başlanacağını, yer sorununun çözülmesi halinde Türkiye Halk Bankası´nın Saruhanlı´ya şube açacağını müjdeledi.

SARUHANLI - Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, Saruhanlı´da 2018 yılı içinde doğalgaz çalışmalarına başlanacağını, yer sorununun çözülmesi halinde Türkiye Halk Bankası´nın Saruhanlı´ya şube açacağını müjdeledi.
Başkan Yaralı, Saruhanlı Esnaf ve Sanatlar Odası´nın 19. Olağan Genel Kurulu´nda yaptığı konuşmada esnafların talep ve beklentilerine müjdeli haberlerle yanıt verdi.
Son yıllarda Saruhanlı´da en büyük beklenti haline gelen doğalgaz ile ilgili çalışmaların devam ettiğini ve 2018 yılı içinde Saruhanlı´nın doğalgaza kavuşacağını ifade eden Yaralı, "AK Parti Manisa Milletvekilimiz Selçuk Özdağ, geçtiğimiz günlerde ilçemizi ziyaret ederek bu konuda bir açıklama yaptı. Manisa´da Saruhanlı´nın da aralarında bulunduğu 9 ilçeye 2018 yılında doğalgaza kavuşacağını belirtti. Bizlerde konuyu yakında takip ediyor, ilçemizin doğalgaz hizmeti alması için elimizden geleni yapıyoruz" dedi.
Konuşmasında, Türkiye Halk Bankası´nın Saruhanlı´da şube açması yönünde bazı talepler olduğunu da dile getiren Yaralı, bu konuda Saruhanlı´da yer sorunu bulunduğunu, bu sorunun çözülmesi halinde banka şubesinin açılacağını kaydetti.
Başkan Yaralı, konuşmasının sonunda Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı´na tekrar seçilen Ahmet Emin Kenez ve yönetimini tebrik ederek başarılar diledi.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor