Tarih: 23.11.2012 17:31

Başkan Yaralı'ya Teşekkür Ziyareti

Facebook Twitter Linked-in

YARALI’YA TEŞEKKÜR ZİYARET

 

SARUHANLI - Saruhanlı’ya bağlı Mütevelli Beldesi İlköğretim Okulu Müdürü Murat Bıçakçıoğlu, okullarına yaptığı hizmetlerden dolayı Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı’ya teşekkür ziyaretinde bulundu.

 

Okul Müdürü Bıçakçıoğlu, Okul Aile Birliği Başkanı Ayhan Dirik, Yönetim Kurulu Üyeleri Sebahattin Eker, Halil Sagra, öğretmen ve öğrencilerle birlikte Başkan Yaralı’yı makamında ziyaret etti.

 

Bıçakçıoğlu, burada yaptığı konuşmada Başkan Yaralı’nın okullarına büyük hizmetler getirdiğini ifade ederek, “Saruhanlı Belediyesi okulumuzun bahçesi için 3 bin 500 metrekare kilit parke taşı verdi. Bahçemizde çevre düzenlemesi yapıldı. Yine okul bahçemizde standart ölçülere uygun olarak basketbol ve voleybol sahası yapıldı. Bu hizmetlerin dolayı, Mütevelli adına Başkanımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Başkan Yaralı ise, eğitime büyük önem verdikleri belirterek, “Söz konusu eğitim ise, en ücra köydeki okula bile hizmet götürmeye hazırız” diye konuştu.

 

Daha önce de Hacırahmanlı Beldesindeki İlköğretim Okulu’nun çevre düzenlemesine katkı sağladıklarını hatırlatan Yaralı, önümüzdeki günlerde de Koldere Beldesindeki Şehit Mehmet Burhan İlköğretim Okulunun bahçesine kilit parke taşı döşeyerek çevre düzenlemesi yapacaklarını kaydetti.

 

Başkan Yaralı, Büyükşehir yasasının yürürlüğe girmesiyle Belediye gelirlerinin artacağını, bu bakımdan köy ve beldelere daha çok hizmet götürme imkanına sahip olacaklarını söyledi.

 

Muammer Kökcüoğlu




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —