Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, İnsanı yaşatmayı ve insanlığa nitelikli bir yaşam sunmayı amaç edinen sağlık çalışanlarının kutsal bir mesleği icra ettiklerini belirtti.

Başkan Yaralı, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, 14 Mart 1827 tarihinde Tıbbiye-i Şahane Mektebinin kuruluşu nedeniyle 1937 yılından bu yana 14 Mart tarihinin Tıp Bayramı olarak kutlandığını anımsattı.

Tıp Bayramı´nın 81. yılının kutlandığını ifade eden Yaralı şöyle dedi; "Sağlıklı bir yaşam her insanın temel hakkıdır. Sağlık hizmetlerinin en üst seviyeye çıkartılması ve toplum sağlığının güvence altına alınması sosyal devlet anlayışının gereği olarak belirlenmiştir. Bu bakımdan ülkemizde de sağlık alanında ciddi çalışmalar yapılmaktadır. Sağlık hizmetlerinin arzu edilen en üst seviyeye getirilmesi, sağlığımızın korunarak, toplumsal mutluluk ve refahın sağlanması için hekimlerimiz ile diğer sağlık personelimizin, bu görevlerini yerine getirirken gösterdikleri gayret, fedakârlık ve özveri herkes tarafından bilinmektedir.

´Beni Türk hekimlerine emanet ediniz´ sözleriyle Atatürk´ün sevgi, güven ve takdirini kazanmış kutsal, saygın ve onurlu bu mesleği büyük bir özveriyle yerine getiren Hekimlerimiz ve sağlık hizmetlerini halkımıza ulaştırmada büyük bir özveri ile görev alan tüm sağlık çalışanlarının ´14 Mart Tıp Bayramı´nı kutlar, başarılı çalışmalarının devamını dilerim."



Saruhanlı'da vefat...

Manisa TSO’dan Gülşah Durbay anısına lokma hayrı

Gediz Kavşağında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor

SARUHANLI'DA AVCILIK EĞİTİMLERİ TAMAMLANDİ

Eşini öldürüp, Ağrı'da yakalanan Saruhanlılı şüpheli tutuklandı

Kızıl geyikler aylar sonra Spil Dağı’nda yeniden görüntülendi

Yapay zekayla kandırdıkları adamı 98 bin TL dolandırdılar

TIR’ın altında kalan sürücü ağır yaralandı

Evinde sobadan çıkan yangında öldü

Tır ile hafif ticari aracın çarpıştığı kazada yaşlı adam hayatını kaybetti

Vefat ve Başsağlığı!

Kahvehanedeki kavgada bıçaklanan genç adam öldü

Sıra dışı düğün: Gelin ve damat cam vitrinde

Eşinin boğazını keserek öldüren koca, yeniden serbest bırakıldı

Çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi yaralandı

Minibüste çıkan yangın, park halindeki 5 motosiklete sıçradı

Filede Kazanan Turgutlu Belediyespor Oldu

Yangına giden itfaiye aracı kaza yaptı: 1 yaralı

Servis otobüsü alev alev yandı

Demirci’de Kaymakamlık Kupası heyecanı başladı

Yangında 1 ev kullanılamaz hale geldi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 14.03.2018 17:03:01 561 0
Tarih: 14.03.2018 17:03 Güncelleme: 14.03.2018 17:03
Haberi Sesli Oku