Saruhanlı´da 5 Yıla Dev Projeler Sığdırdı

Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, 2014 - 2019 dönemini kapsayan 5 yıllık görev süresinde Saruhanlı için dev projeleri hayata geçirerek halkın gönlünte taht kurdu.

2014 yerel seçimlerinde en yakın rakibine 2 bin 662 oy fark atarak Saruhanlı´da üçüncü kez Belediye Başkanı seçilen Yaralı, o tarihten bu yana adeta Saruhanlı´nın çehresini değiştirdi.

8´i ilçe merkezinde 42´si merkez dışında olmak üzere 890 km2 alana yayılmış 50 mahalleye ve 54 bin 260 nüfusa kesintisiz hizmet ulaştıran Yaralı, 7´den yetmişe her kesime hitap eden yatırımlarıyla Belediye bütçesini en iyi ve en doğru şekilde yönetmeyi başardı.

İlçe merkezine sosyal tesisler, kültür merkezleri, otel, spor sahaları, bin 500 öğrenci kapasiteli Yüksekokul, Kapalı Spor Salonu, Taziye evi, Pazaryeri, asfalt ve parkı taşı döşeme çalışmaları ve çocuk oyun parkları gibi tesisleri kazandıran Yaralı´nın sıradaki hedefi Saruhanlı´yı doğalgazla buluşturmak.

 

Büyükşehir yasasının yürürlüğe girmesiyle köy ve beldelerden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerine de büyük önem veren Başkan Yaralı, bu mahalleleri yatırımlarla donatarak yöre halkının hayallerini gerçekleştirdi.

 

Bu kapsamda Başkan Yaralı´nın hayata geçirdiği hizmetlerden bazıları şöyle; 7 Sosyal ve Sportif Aktivite Merkezi, 13 halı saha, 6 düğün salonu, 5 yazlık düğün bahçesi, 11 mahallede meydan düzenlemesi, 12 mahallenin cami bahçesi ve çevresinde peyzaj çalışmaları, 7 mahallede çok amaçlı olarak kullanılabilecek kapalı pazaryeri, 5 mahallede kantar, 11 mahallede tarımsal ilaçlama makinesi dolum tesisi, araç, iş makinesi ve ekipman alımı, sosyal ve kültürel faaliyetler.

 

Saruhanlı için büyük hedefleri daha olduğunu ifade eden Yaralı, önümüzdeki dönem temel ihtiyaçları karşılanmış bir Saruhanlı´yı inşa etmenin gayreti içinde olacağını söyledi.

HABER/FOTOĞRAF: OĞUZHAN KÖKCÜOĞLU

 



Saruhanlı’da Vefat…

SARUHANLI ESKİ BELEDİYE BAŞKANI ZEKİ BİGİN’DEN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM: “PARTİ EMEKÇİLERİ NEREDE?”

Yavuz Ağıralioğlu Manisa’ya geliyor

Ege Üniversitesinin endemik tür cenneti: Botanik Bahçesi

Saruhanlı'da vefat...

Bebeğini havalandırma boşluğuna atan anne tutuklandı

Okul müdürü otizmli öğrenciyi merdivenlerden itti

10 Kasım Atatürk'ü Anma Doğa Yürüyüşü

HALK EĞİTİMİ KURUMLARI ARASI MUAYTHAİ ŞAMPİYONASI SARUHANLı EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİ

Akhisar’da otomobil devrildi! 7 yaralı

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Salı günü görev yapacak doktorlar

Yeni doğan bebeğini havalandırma boşluğuna attı

Kayıp olarak aranan alzaymır hastası kadın bulundu

Saruhanlı’da Vefat…

Ölümümüm 87. Yılında Atatürk Anıldı

KAYMAKAM ACAR'IN 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ MESAJI

Devrilen traktörün altında kalan çiftçi hayatını kaybetti

Saruhanlı’da feci kaza!..

Manisa FK düşme potasına girdi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 29.10.2018 13:16:59 903 0
Tarih: 29.10.2018 13:16 Güncelleme: 29.10.2018 13:16
Haberi Sesli Oku