SARUHANLI - Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, istişare ve değerlendirme toplantısında bir araya geldiği mahalle muhtarlarına yatırım ve hizmetlerini anlattı.
Saruhanlı Belediyesine ait Üzüm Otel´de düzenlenen toplantıya Başkan Yardımcısı Mustafa Ercan Ercan Bilgiç, belediye meclisi üyeleri ve belediyede birim müdürleri de katıldı.
Toplantıda Belediyenin 2014 yılından bu yana mahallelerde yaptığı hizmetleri anlatan Başkan Yaralı, muhtarların talep ve isteklerini de dinledi.
Saruhanlı Belediyesi olarak bütçelerini en iyi şekilde kullanmaya özen gösterdiklerini ifade eden Başkan Yaralı, "Bu kapsamda deyim yerindeyse ´Kılı kırk yararak´ paramızı doğru yerde, doğru zamanda, doğru işler için kullanıyoruz" dedi.
Geride kalan 3 buçuk yıllık süre içerisinde ilçe merkezinde olduğu gibi mahallelerde de büyük hizmetlere imza attıklarını dile getiren Başkan Yaralı şunları kaydetti:
"Şu ana kadar 11 mahallemizde gençlerimiz için halı sahalar yaptık. Düğün salonları, meydan düzenlemeleri, sosyal tesisler inşa ettik. Sadece bu yaz 10 kilometre sıcak asfalt attık. Kilit parke taşı döşeme çalışmalarımız devam ediyor. Arazi yollarında bakım ve onarım çalışmalarımız sürüyor. Okul ve camilerimizin ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Maliyeti 5 milyon lirayı bulan Yüksekokul binamızın inşaatını biz yaptırıyoruz. Bir yanda kendi ürettiğimiz projeleri hayata geçiriyor, diğer yanda vatandaşlarımızdan gelen talep ve ihtiyaçları yerine getiriyoruz. Kısa zamanda büyük işler yaptık. Yapmaya da devam edeceğiz."
Belediye olarak iyi bir konumda olduklarını anlatan Başkan Yaralı, Saruhanlı´ya daha fazla yatırım sağlamak için bütçelerinin imkan tanıdığı yüzde 30´luk personel oranında yüzde 18´in üzerine çıkmadıklarını söyledi.
Son 13 yılda 6 binden fazla daire yapıldı
İlçeye doğalgaz hizmeti sağlanması için çalışmaların devam ettiğini de bildiren Başkan Yaralı, Saruhanlı´da yapılaşma anlamında son yıllarda ciddi bir büyüme kaydedildiğini bu kapsamda 2004 - 2017 yılları arasında ilçeye 6 bin 623 daire yapıldığını, 3 bin 776 da oturma ruhsatı verildiğini ifade etti.
Başkan Yaralı, toplantının sonunda yürüttükleri başarılı çalışmalardan dolayı mahalle muhtarlarını tebrik ederek plaket verdi.



Saruhanlı’dan tayini çıkan Hâkim ve Savcılara Veda Yemeği

Yangından geriye gözyaşı kaldı

Başkan Balaban, orman yangınlarına dikkat çekti

Yangında öncü araç, yaralıya uçan İHA

Çukurbağ Spor Tesisi'ne merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismi verildi

Keneyi yakmak isterken ormanı yaktı

Muhammed Yakut hayatını kaybetti: Cinayet mi ecel mi?

Bakan Yumaklı: "Yangınların 6’sı halen aktif, Akhisar’da tek noktaya yoğunlaştık"

“Kuraklıktan zarar gören çiftçilerimiz yardım kapsamına alınmalıdır”

Türkiye güne akaryakıt zammıyla başladı. 6 gün sonra neler olacak neler

Fenalaşan arkadaşına müdahale etti, ikisi de kalp krizinden öldü

Manisa'daki yabancı nüfus azalmaya devam ediyor

Manisa TSO Meclis Salonuna Mimar Ferdi Zeyrek’in adı verildi

Zeki Bilgin’den “Hurda Davası”na ilişkin açıklama: "Yargılanmışım, ceza almışım gibi gösteriliyor"

Bebeklerine merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismini verdiler

Sıcak çarpmasından basit önlemlerle korunmak mümkün

Ferdi Zeyrek’in kızı Nehir, TYT’ye CHP Lideri Özgür Özel ve annesiyle geldi

Alaşehir Belediyesi'nden merhum Ferdi Zeyrek için pilav hayrı

Besim Dutlulu'nun ilk ziyareti Ferdi Zeyrek'in mezarı oldu

Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 2.11.2017 16:59:23 566 0

Tarih: 02.11.2017 16:59
Haberi Sesli Oku
4.07.2025 10:15:00