SARUHANLI - Saruhanlı Belediyesi tarafından Gümülceli mahallesinde ekonomik ömrünü tamamladığı için geçen yıl yıkımı gerçekleştirilen ve Şehit Er Serbülent Kaya´nın adını taşıyan eski düğün salonunun yerine yeni ve modern bir düğün salonu yapıldı.

Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, Başkan Yardımcısı Mustafa Ercan Bilgiç ile birlikte Gümülceli mahallesini ziyaret ederek, düğün salonunda incelemelerde bulundu.

Yaralı, gazetecilere yaptığı açıklamada, mahallelerde başlattıkları yatırım ve hizmet halkasına bir yenisi daha eklemenin mutluluğu içerisinde olduklarını dile getirdi.

Geçen yıl ziyaret ettikleri Gümülceli mahallesinde ki Düğün salonunun kullanılamaz durumda olduğunu gördüklerini ifade eden Yaralı, bunun üzerine Gümülceli´ye yakışır modern ve güzel bir salon yapmaya karar verdiklerini belirterek şunları söyledi;

"Şehit Piyade Er Serbülent Kaya´nın adını taşıyan eski düğün salonunu yıkarak, yerine yenisini yaptık. Düğün salonunun bahçesine ise kamelyalı oturma alanları, yazlık düğün bahçesi ve çocuk oyun parkı kurduk. Böylece düğün salonunun bahçesi sosyal tesise dönüştü. Kendisini bir kez daha rahmetle andığımız Şehidimizin adını da tesisimizin geneline verdik. Böyle daha anlamlı oldu. Hayırlı olsun. Yatırım ve hizmetlerimiz devam edecek"

-Başkan Yaralı´ya Teşekkür Ettiler-

Gümülceli Mahallesi Muhtarı Ali Kavuklu ve vatandaşlar ise, mahallelerine yapılan hizmetler karşısında çok memnun olduklarını belirterek, Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı´ya teşekkür ettiler.

- Şehit Piyade Er Serbülent Kaya -

Saruhanlı´nın Gümülceli mahallesinde 1982 yılında dünyaya gelen Serbülent Kaya, vatani görevini yaptığı Diyarbakır´ın Lice İlçesinde 29 Mayıs 2003 tarihinde şehit olmuştu.



Manisa'da binlerce sürücü bilgilendirildi

Turgutlu Belediyesinde bayramlaşma sevinci yaşandı

Manisa'da resmi bayramlaşma töreni yapıldı

Salihli’de kurban kesimini uygulamalı öğrendiler

Depremde panik atak geçiren 14 yaşındaki çocuk hastanede hayatını kaybetti

Yunusemre'de ibadethaneler Kurban Bayramı için hazırlanıyor

O MUHTAR YİNE ADAY!

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Coşkusu Saruhanlı’da Yaşandı!

Manisa’da Gençlik Haftası ve 19 Mayıs coşkusu başladı

Başkan Ekrem Cıllı Dünya Ebeler Günü'nü Kutladı

Eski Manisa Milletvekili Abdullah Akarsu son yolculuğuna uğurlandı

Gazi olduğunu cenazesinde öğrendiler

Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 3.05.2017 18:22:31 580 0

Tarih: 03.05.2017 18:22
Haberi Sesli Oku
5.06.2025 12:13:00