SARUHANLI - Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, ilçedeki bazı esnaf ve vatandaşlarla kahvaltı masasında bir araya gelerek ilçenin geleceğine ilişkin fikir alış verişinde bulundu.
Başkan Yaralı, burada yaptığı konuşmada 30 Mart 2014 yerel seçimlerinin hemen ardından başlattıkları yatırım hamlesi ile ilçe merkezinde olduğu gibi mahallelerin de kalkınmaya başladığını bildirdi.
Saruhanlı´nın dört bir köşesinde hummalı bir çalışma yürüttüklerini dile getiren Başkan Yaralı, Saruhanlı Belediyesi olarak 50 mahallenin tamamına hizmet götürmenin gayreti içinde olduklarını belirterek şunları kaydetti: ?Şu ana kadar 11 mahallemizde gençlerimiz için halı sahalar yaptık. Düğün salonları, meydan düzenlemeleri, sosyal tesisler inşa ettik. Sadece bu yaz 10 kilometre sıcak asfalt attık. Kilit parke taşı döşeme çalışmalarımız devam ediyor. Arazi yollarında bakım ve onarım çalışmalarımız sürüyor. Okul ve camilerimizin ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Maliyeti 5 milyon lirayı bulan Yüksekokul binamızın inşaatını biz yaptırıyoruz. Bir yanda kendi ürettiğimiz projeleri hayata geçiriyor, diğer yanda vatandaşlarımızdan gelen talep ve ihtiyaçları yerine getiriyoruz. Kısa zamanda büyük işler yaptık. Yapmaya da devam edeceğiz.?
Saruhanlı Belediyesi olarak bütçelerini en iyi şekilde kullanmaya özen gösterdiklerini ifade eden Başkan Yaralı, ?Bu kapsamda deyim yerindeyse ?Kılı kırk yararak´ paramızı doğru yerde, doğru zamanda, doğru işler için kullanıyoruz? dedi.



Besim Dutlulu'nun ilk ziyareti Ferdi Zeyrek'in mezarı oldu

Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

Manisa Belediyesi Yeni Akit ve Zekeriya Say için harekete geçti!

Bir Lokma Bin Dua: Ferdi Başkanımızın Aziz Hatırasına

Merhum Başkan Zeyrek anısına hayır yapıldı

Başkan Zeyrek’i kurtarmak için zamanla yarışıldı

SARUHANLI’DA JANDARMA TEŞKİLATININ 186. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI

Havuzlarla ilgili korkutan gerçek

CHP Genel Başkanı Özel, Başkan Zeyrek için düzenlenen mevlide katıldı

Nehir Zeyrek’ten Tepki: ‘O adamı nasıl serbest bırakabiliyorsunuz?’

Yarbay Melih Gülova şehadetinin yıldönümünde Manisa’da anıldı

Başkan Zeyrek'in avukatından yazılı açıklama

Ferdi başkanın ailesine taziye akını devam ediyor

Ferdi Zeyrek'in ölümünde 'bilirkişi raporu' netleşiyor

Özgür Özel'den Ferdi Zeyrek’e Son Veda!..

Ferdi Zeyrek için taziye kabulüne başlandı

Binlerce Manisalı, Ferdi Başkanlarını gözyaşlarıyla uğurladı

Özgür Özel Zeyrek ailesini biran olsun yalnız bırakmadı

Belediye önüne Başkan Zeyrek’e acı veda

Ferdi Zeyrek'in eşi Nurcan Zeyrek ağlattı 16 yaşından beri ellerimiz hiç ayrılmadı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 13.11.2017 16:17:31 348 0

Tarih: 13.11.2017 16:17
Haberi Sesli Oku
14.06.2025 17:03:00