Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10680,90%1,85
  • DOLAR

    32,96% 0,40
  • EURO

    35,27% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2463,15% 0,23
  • Ç. ALTIN

    3954,72% 0,00

Başkan Yaralı Büyükbelen'de

Başkan Yaralı Büyükbelen'de

BÜYÜKBELEN - Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, İlçeye bağlı Büyükbelen Beldesinin Belediye Başkanı Mehmet Keyik'i ziyaret etti.

BAŞKAN YARALI BÜYÜKBELEN’DE

 

BÜYÜKBELEN - Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, İlçeye bağlı Büyükbelen Beldesinin Belediye Başkanı Mehmet Keyik’i ziyaret etti.

 

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Büyükbelen’e giden Başkan Yaralı, Belde Belediye Başkanı Mehmet Keyik’i makamında ziyaret etti.

 

Manisa İl Genel Meclisi’nin Saruhanlılı Üyesi Mehmet Baltacı ve Saruhanlı Muhtarlar Derneği Başkanı Nihat İmran’ın da eşlik ettiği ziyarette Başkan Yaralı, Keyik ile bir süre sohbet etti.

 

Yaralı burada yaptığı konuşmada 54 bin nüfuslu Saruhanlı İlçesinin 13 Beldesi bulunduğunu, Manisa’da en çok beldeye sahip olan ilçenin Saruhanlı olduğunu belirtti.

 

Belde Belediyeleri ile İlçe Belediyesinin sürekli dayanışma içinde olduğunu, zaman zaman kurumlar arası yardımlaşmaların yapıldığını ifade eden Yaralı, bu tür bağların güçlendirilmesi gerektiğini, Saruhanlı’nın 13 beldesi ve 29 köyü ile bir bütün olduğunu dile getirdi.

 

Yaralı, Belediyedeki ziyaretinin ardından Başkan Keyik ve beraberindekilerle birlikte Büyükbelen’i gezdi.

 

Muammer Kökcüoğlu



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor