SARUHANLI - Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, Atatürk´ün tüm dünyada hayranlık uyandıran başarıları, düşünceleri, liderlik yeteneği ve üstün kişiliği ile tarihe mal olmuş büyük bir lider olduğunu söyledi.

Başkan Yaralı, Türkiye Cumhuriyeti´nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk´ü, ebediyete intikal edişinin 78. yılında özlem, saygı ve rahmetle andıklarını belirtti. 

Başkan Yaralı, şunları kaydetti; ?78 yıl önce 10 Kasım sabahı toplumun her kesimini kucaklayan dev yürekli, ileri görüşlü, üstün yetenekli, adını dünya tarihine yazdıran büyük bir lideri; Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü kaybettik. 10 Kasım günü Türkiye Cumhuriyeti´nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk için yas günü değil, fikirlerine ve gösterdiği hedeflere ulaşmak için daha çok çalışmamız ve her zamanki gibi bir ve beraber olmamız gereken bir gündür. 

Atatürk ilke ve inkılaplarıyla çağı yakalayan ve sürekli gelişen ülkemiz, bugününü elbette büyük öndere, silah arkadaşlarına, şehit ve gazilerimize borçludur. Aziz Türk milleti olarak, emanet almış olduğumuz cumhuriyetin ilelebet muhafaza ve müdafaası için kendimize düşen görevleri en iyi şekilde yapmalıyız. Bilimde, teknolojide, eğitimde ve kısacası tüm alanlarda büyük önder Mustafa Kemal Atatürk´ün sözlerini rehber alarak atılımlar yapmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle vefatının 78. yılında Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehit ve gazilerimizi bir kez daha saygı ve rahmetle anıyor, ruhları şad olsun diyorum.?

 



Sözleşmeli Er kazada hayatını kaybetti

Açlıkla boğuşan emekliye bir darbe de SGK'dan geldi! Maaş konusunda sıcak gelişme

Saruhanlı’nın Nüfusu 57.935 Oldu

Ege'de deprem fırtınası! Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan iki korkunç ihtimali sıraladı

Marmara Gölü'ndeki izinsiz ekili alanlara müdahale

Başkan Zeyrek: "Teğmenlerimizin her zaman yanındayız"

Naci Görür o ilin adını verdi: Bu kadar yıkıcı fay hattı geçen başka şehrimiz yok

Büyükşehirden mübadelenin 102. yılında anma etkinliği

Devlet bu kez çiftçinin cebine göz dikti! Artık o da ücretli olacak

2025 YILI SARUHANLI İLÇESİ TOPLANTI GÖSTERİ VE YÜRÜYÜŞLERİ GÜZERGÂHI TOPLANMA VE DAĞILMA YERLERİ

Bu nasıl asker eğlencesi? Yaşlı kadın olan biteni şaşkınlıkla izledi

KIBRIS GAZİMİZ FERHAT GENCER SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Manisa İtfaiyesi 2024'te 16 bin olaya müdahale etti

Otel yangınında ölen anne kızın helalliğinde gözyaşları sel oldu

Bülent Arınç: “Değer Erozyonu Türkiye’yi Bu Hâle Getirdi”

İzmir'de dine, Peygamber Efendimiz'e ve Atatürk'ün annesine hakaret eden kişi tutuklandı

Ekrem Başkan, Yeni Kavşak Projesi İçin İzmir'de

Doğal gazını yakmayarak komşudan geçinene kötü haber

İhmal edilen baca temizliği yangına neden oluyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden üretimde rekor yıl

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 8.11.2016 16:08:38 539 0

Tarih: 08.11.2016 16:08

Haberi Sesli Oku