SARUHANLI - Başkan Yaralı, Arakan´da Müslümanlara yönelik yapılan zulmü şiddetle kınadıklarını söyledi.
Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, ?Myanmar´da Rohingyalılara yönelik bu saldırıları ve zulmü şiddetle kınıyoruz. 25 Ağustos´ta meydana gelen bir saldırıyı kullanarak Myanmar´da Rohingyalı Müslümanlara yönelik, sivillere yönelik yapılan saldırı gerçekten kabul edilemez. Daha ilk günden biz yaptığımız açıklama ile esasen uyarıda bulunmuştuk? dedi.
Başkan Yaralı şunları kaydetti; ?Myanmar´da 1982´de kabul edilen yasayla vatandaşlık haklarını kaybeden Arakanlı Müslümanlar "devletsiz" sayılıyor. BM tarafından "eziyet gören dini azınlık" olarak kabul edilen Arakanlı Müslümanlar, hem şiddet olaylarına hem de ekonomik ve toplumsal ayrımcılığa maruz kalıyor.
Ordu mensupları ve Budist rahipler (Arakan´da) sistematik şekilde katliamlara imza atıyor. Bu yapılanlar açıkça katliamdır ve insanlığa karşı suçtur. Müslüman kardeşlerimize yapılan soykırımı lanetliyorum. Arakan´a sessiz kalmayacağız!?
Yaralı, ?Mazlumun dünyasında kıyametler koparken zalime sıcacık yatağında rahat verme ALLAH´IM !!!? diyerek duada bulundu.



23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 5.09.2017 09:38:12 485 0

Tarih: 05.09.2017 09:38
Haberi Sesli Oku
21.04.2025 11:56:00