TURGUTLU - Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, ıslah ve menfez çalışmalarının tamamlandığı İsmailcik Deresi´nde incelemelerde bulundu. Ergenekon Mahallesi´nde pek çok sokağı birbirine bağlayarak bölgeye düzen getirdiklerini söyleyen Başkan Şirin, ?Ciddi bir çevre yatırımıyla bölgeyi mezbelelikten kurtararak, sokaklar arası ulaşımı kolay hale getirdik. Bölgeyi yepyeni bir görünüme kavuşturan çalışmalarımızı demir bariyerlerle sonlandıracağız. İsmailcik Deresi benzeri altyapı ve üstyapı yatırımlarımıza devam edeceğiz? dedi.

        Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Fen İşleri Müdürü Yasemin Özay Sungur ile birlikte Ergenekon Mahallesi´nin acil sorunlarından biri olan ve belediyenin çalışmalarıyla çözüme kavuşan İsmailcik Deresi´nde incelemelerde bulundu. Mahalle sakinleriyle selamlaştığı ziyarette gittikçe büyüyen Ergenekon Mahallesi´ndeki ihtiyaçları ivedilikle karşılamanın gayretinde olduklarını ifade eden Başkan Şirin, yoğun mesai harcanan dere üzerinde ıslah, temizleme ve menfez yerleştirme çalışmalarını yaptıklarını söyledi. Dere üzerinde sokakları birbirine bağlayabilecek köprü olmamasından kaynaklanan ulaşım sorununu da 4 adet köprüyle çözdüklerini söyleyen Başkan Şirin, dere ve çevresinin de güven altına alındığını belirtti.

4 Köprüyle Geçiş Artık Daha Kolay

          Yavuz Sultan Selim Caddesi ile Orhan Ocakoğlu Sokağı´nı, Aziziye Caddesi ile Ahmet Hamdi Sokak´ı birbirine bağlayan hat boyunca 19 adet menfez döşendiğini söyleyen Başkan Şirin, ?Mevcut bölge tehlike arz etmesinden ve kötü görüntüsünden dolayı mahalle sakinlerimizin şikayet ettiği alandı. Fen İşleri Müdürlüğümüz´ün çalışmalarıyla İsmailcik Deresi ve etrafı bambaşka bir hale geldi. Mevcut bölge şuanda oldukça kullanışlı ve iyi durumda. Gerek yaya gerekse araç geçişlerinde zorluk çıkaran dere yatağı çalışmalarımızla beraber çok daha kolay ulaşım imkanına kavuştu. Sazlıklarla dolu, kötü bir görüntü içerisinde olan alanı mahalleye yakışır, güvenli ve düzenli hale getirdik. Su yatağı da kontrol altına alınmış oldu. 4 adet köprüyle de geçiş yolları oluşturduk. Son olarak şuan yapım aşamasında olan demir bariyerleri dere çevresine yerleştirerek güvenlik önlemi almış olacağız. Bu ve benzeri altyapı-üstyapı yatırımlarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Mahallemize hayırlı olsun? dedi.

 



İnşaat işçisi 52 gündür kayıptı... Canlı yayın çıkışında cinayeti itiraf etti!

Korkunç cinayette dehşete düşüren detay! 'Dur yapma, boşanmaktan vazgeçtim' diye yalvarmasına rağmen katletti

Kan donduran vahşet! Cinnet getiren komiser yardımcısı katliam yapıp intihar etti

Bıçaklanan şahıs hayatını kaybetti

Kanlı gece; 1 ölü, 2 yaralı

Yanında çalıştığı patronunu boğazından bıçaklayarak öldürdü

13 gündür aranıyordu, cansız bedeni bulundu

Eski Sevgilisinin Evinde Cinayet: 2 Tutuklama

Boşanma aşamasındaki eşini öldürüp intihar etti

Pencereden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti

'Elimde fotoğrafların var, seni rezil ederim'... Kızının eski sevgilisini öldüren baba cinayeti anlattı

Kayıp Polonyalı turist ölü olarak bulundu

Yeniden yargılanacak olan taciz sanığı hakkında korkutan iddia

Korkunç cinayet

Kan donduran cinayet: Ablasını sırtından bıçakladı!

Bir kişi, eski sevgilisinin arkadaşını bıçakla öldürdü

Bedriye Kılıç cinayeti... Eşi boğarak öldürüp uçurumdan atmıştı! Cesedin bulunması için yeniden arama yapıldı

Kan donduran cinayet

26 yaşındaki genç başından vurulmuş halde bulundu

Akıl almaz cinayet planı Para için önce sahte ilan verdi sonra cinayeti işledi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 14.10.2016 09:27:15 302 0

Tarih: 14.10.2016 09:27

Haberi Sesli Oku