SALİHLİ - Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, geleneksel hale getirdiği mahalle ziyaretleri kapsamında ziyarette bulunduğu Karayahşi Mahallesi´nde çiçeklerle karşılandı.
Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Karayahşi Karayahşi Mahallesi´ni ziyaret etti. Başkan Kayda´nın Karayahşi Mahallesine yaptığı ziyarete, Belediye Başkan Yardımcıları Nuri Kaya, Mahmut Süreyya Karaoğlu ve İbrahim Karaca, Büyükşehir Salihli Koordinatörü Ali Rıza Ünveren, Fen İşleri Müdürü Ercan Oyan, Park ve Bahçeler Müdürü Burak Ataoğlu, Kırsal Hizmetler Müdürü Serkan Sözer ile Çayköy, Çapaklı ve Emirhacılı Mahalle Muhtarları da katıldı. Mahalle Muhtarı Halil Akaydın ve mahalle sakinlerinin çiçeklerle karşıladığı Belediye Başkanı Zeki Kayda, vatandaşların yoğun ilgisini karşılıksız bırakmayarak mahalle sakinleri ile tek tek tokalaştı. Vatandaşlarla yaptığı kahve toplantısında belediye hizmetlerini anlatan Başkan Zeki Kayda, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Salihli Belediyesi işbirliğinde Karayahşi Mahallesinin alt yapısının yenileneceğini ve kilit parke taş döşenerek yolların daha düzenli bir hale getirileceğini söyledi.
Mahalle sakinleri de Karayahşi Mahallesinde bulunan camide gerçekleştirilen çevre düzenleme çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirerek, Belediye Başkanı Zeki Kayda´ya teşekkür etti.



EKREM BAŞKAN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Çarşamba günü görev yapacak doktorlar

Asırlık borsa, yeni yüzyılın binasının temelini dualarla attı

Somaspor kötü gidişatı durdurmak istiyor

Odun ateşinde 50 yıllık gelenek

Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü Projesinde Çalışmalar Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Kafede Bıçaklı Saldırı: Yaralı Cep Telefonunu Bırakmadı

Bu nasıl vicdansızlık! Doğurduğu bebeği çöpe attı

Menopoz bir son değil, yeni bir başlangıçtır

Manisa'da eğitim doğayla bütünleşti: Telefon yerine kitap, ekran yerine doğa

Devrilen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

Vali Özkan ve beraberindekilerden şehit ailesine anlamlı ziyaret

Enes Pınar bir ayda iki kez Balkanları fethetti

Seramiksan fabrikasında hırsızlık

Aile faciası: Oğlunu öldürdü, eşini ağır yaraladı

Kadın emeğiyle yerel kalkınma güçlendiriliyor

SMA'lı olarak doğdu, şimdi hasta bakıyor

Ege Üniversitesinin kültür ve sanat etkinlikleri göz doldurdu

Silahlı saldırıya uğrayan okul müdürünün tedavisi devam ediyor

Dünya 2.’si kadın kuaför Denizli’nin gururu oldu

Eski sistem anahtar tarihe karışıyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 11.02.2017 11:14:24 618 0
Tarih: 11.02.2017 11:14 Güncelleme: 11.02.2017 11:14
Haberi Sesli Oku