SALİHLİ - Her fırsatta sosyal belediyeciliğin önemini vurgulayan Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, her hafta düzenlenen halk gününde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. 
Salihli Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü tarafından her hafta pazartesi ve çarşamba günleri gerçekleştirilen, vatandaşların istek ve belediyeden beklentilerini doğrudan Belediye Başkanına ilettiği ?Halk Günü Toplantıları? devam ediyor. Göreve başladığı günden bu yana binlerce vatandaşla Halk Günü´nde bir araya gelen Başkan Kayda, vatandaşlarla bire bir görüşerek istek ve taleplerini dinledi.
Başkanlık makamında gerçekleştirilen halk günleri toplantısında, vatandaşlarla yüz yüze görüşerek sağlıklı bir iletişim kurduklarını söyleyen Başkan Kayda ?Görevimiz vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermek, dertlerine derman olmak, ve onların talep ve beklentilerini karşılamak. Pazartesi ve Çarşamba günleri düzenlenen Halk Günü toplantısına katılmak isteyen vatandaşlarımız belediye giriş katında bulunan Beyaz Masa´ya başvurarak burada dertlerini ve taleplerini iletebilme imkânı buluyor. Vatandaşlarımızın istekleri, şikâyetleri doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Vatandaşlarımızla birebir görüşerek sorunların giderilmesi konusunda Başkan Yardımcılarım ve Daire Müdürlerim ile bana iletilen şikayetleri çözüme kavuşturuyoruz. Aynı zamanda bu toplantılarda, Salihli Belediyesi olarak gerçekleştirildiğimiz projeler hakkında da vatandaşlarımızı bilgilendiriyoruz? dedi.



Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

Salihli ve Kula'da Türk Polis Teşkilatı'nın 180. yılı kutlandı

Saruhanlı Belediyesi’nin 2024 Yılı Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

Manisa’da Devlet Övünç Madalyası ve Berat Tevcih Töreni düzenlendi

Saruhanlı, İzmir’in su kuyusu planına karşı sesini yükseltiyor!

Saruhanlı'dan İzmir'e su kuyusu tepkisi

Acılı babadan yürek burkan paylaşım: "Böyle gittik, dönemedik"

Dumfet Manisa İl Başkanı Balta: DUMFED Manisa'da Teşkilatlanma Hızla İlerliyor

Bakanlık zeytinyağındaki son hileyi ifşa etti! Organik diye satılıyordu içinden çıkanlar şaşırttı

CHP’den Başkan Ekrem Cıllı’ya taşınmaz satışı eleştirisi: "Verdiğiniz sözleri unutmayacağız”

Saruhanlı'dan İzmir’e su aktarımına tepki: Kaderimizle oynamayın, günahtır!

Yunusemre 100. Yıl Meydanı’nda iftar sofrası kurdu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 8.08.2017 08:14:07 384 0

Tarih: 08.08.2017 08:14
Haberi Sesli Oku
12.04.2025 09:58:00