ALAŞEHİR - Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, merkez ve kırsal mahalleleri adım adım dolaşıp vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. 
Başkan Karaçoban, mahalle ziyaretleri kapsamında, Yeşilyurt, Gümüşçay, Caberfakıllı, Killik, Yeniköy Çağlayan, Şahyar ve Şeyhsinan mahallelerindeki çalışmaları yerinde inceleyerek vatandaşlarla sohbet etti.
Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Fen İşleri Müdürlüğünün Yeşilyurt, Gümüşçay ve Caberfakıllı mahallerinde, mezar yolundaki sathi kaplama çalışmalarını yerinde inceledi. Gümüşçay Mahallesindeki şehit Mehmet Yalçın´ın mezarında dua eden Başkan Karaçoban, daha sonra Killik Mahallesindeki çalışmaları yerinde inceledi.
Killik Mahallesinde, pazar yeri çevresi ve mahalle içi yollarda 4500 metrekarelik bir alanda yapılan sıcak asfalt çalışmalarını inceleyen Başkan Karaçoban, mahalle ziyaretlerine Şahyar, Çağlayan ve Yeniköy mahallelerinde devam etti.
Yeniköy Mahallesinde, 220 metrekarelik bir alanda mevsimlik tarım işçileri için yapılan barınma yerini inceleyen Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Çağlayan Mahallesinde 450 metrekarelik Çok Amaçlı Salonunun çalışmalarını yerinde inceledi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından alt yapısı tamamlanan ve 35 bin metrekarelik alanda kilit parke taşı döşenen Şayhar Mahallesindeki çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Karaçoban, mahalle muhtarı ve mahalle sakinleriyle çay içip sohbet etti.
Başkan Karaçoban´ın son durağı Şeyhsinan Mahallesi oldu. Şeyhsinan Mahallesi Tozan 2 nolu sokakta 3000 metrekarelik alandaki sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Karaçoban, vatandaşların takdirini topladı.



Motosiklet iş yerine girdi, kask hayat kurtardı

Manisa’da zehir tacirlerine geçit yok: 64 kök kenevir, 335 gram esrar ele geçirildi

Akhisar'da patlayan lastik faciaya yol açtı: 1 ölü, 3 yaralı

Dört Eylül İlkokulu’nda eğitim yılı Yeşil Vatan temasıyla açıldı

Saruhanlı’da 2. Geleneksel Kurtuluş Futbol Turnuvası!

Düğün sonrası meydan muharebesi gibi kavga

Elektrik akımına kapılan adam öldü

Saruhanlı’da Kurtuluş Coşkusu meydanları sardı

Saruhanlı’da Vefat…

Sarıgöllü kadınlardan kışlık mesaisi

Likya Yolu'nda kaybolan Çinli turistin cansız bedenine ulaşıldı

Yalnız yaşayan yaşlı adamın cesedi yayılan kötü kokuyla bulundu

Sır ölüm! Uzman estetisyen evinde ölü bulundu

Trafik kazası: 2 ölü

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı’da Kurtuluş Coşkusu meydanları sardı

Alaşehir’de kurtuluş coşkusu açılışlar ve konserle taçlanıyor

Zincir marketlerdeki kırtasiye ürünleriyle ilgili skandal iddia!

Belediye, Kandilde helva dağıttı

Başkan Balaban'dan İstanbul'a kayyum atanmasına tepki

Başkan Aras: "Saldırının İngiltere bağlantılı olduğunu öğrendik"

Vali Akbıyık'tan Başkan Aras'a destek ziyareti: "Saldırganlar en kısa sürede yakalanacak"

Salihli'de adli yıl törenle açıldı

Saruhanlı’da Zafetr Bayramı Coşkusu

SSVD Vakfı personeli grev başlattı

Manisalı muhtarlar taleplerini MASKİ'ye iletti

Milli mücadelenin şehri Demirci'de 'Kurtuluş Festivali' başladı

Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur: "Deniz suyunu arıtarak kullanıma sunsunlar"

Barajlar boşaldı, bidonlar doldu

Manisa'da Geçici Koruyucu Aile Modeli tanıtıldı

Vatandaşların Çerçioğlu’na öfkesi sürüyor: Koltuklar bomboş kaldı

MAFOD'tan 19 Ağustos'a özel fotoğraf gösterimi

Alaşehir Belediyesi personeline Didim’de ücretsiz tatil

Manisa'nın 'Yangın Riskini Azaltma Planı' Türkiye'ye örnek olabilir

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 3.08.2017 08:19:20 421 0

Tarih: 03.08.2017 08:19 Güncelleme: 03.08.2017 08:19
Haberi Sesli Oku
8.09.2025 17:26:00