ALAŞEHİR - Her fırsatta yapılan hizmetleri yerinde inleyen Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban Osmaniye Mahallesinde 2017 yılı programı içerisinde Alaşehir Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesinin ortaklaşa yapacağı asfalt kaplama çalışmalarını da yerinde inceledi. 
Başkan Karaçoban, Kiraz ve sebze üretiminin yüksek olduğu Osmaniye Mahallesinde, çiftçilerin ürünlerini satmak için belirli alanlara kapalı alanlar yapılacağını söyledi. Üreticilerin ürünlerini daha geniş ve rahat bir ortamda pazarlamaları için sebze ve meyve alım yeri yapmaya karar verdiklerini ifade eden Başkan Karaçoban, "Önümüzdeki günlerde çalışmaya başlayacağız. Üretici, tarlasından çıkardığı ürünü buraya getirip güneş altında sıra beklemeden, zahmet çekmeden rahatlıkla satılabilecek. Hem çiftçi hem de tüccar için güzel bir hizmet olacak." dedi.
Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Osmaniye Mahallesi Topantaş mevkiinde, okul servisleri güzergahında bulunan ve tehlike arz eden büyük kayayı da yerinde inceledi.

Rauf Denktaş Parkına oyun grubu
Mahalle ziyareti kapsamında Rauf Denktaş Parkını da ziyaret eden Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, çocukların sevgi seliyle karşılaştı. Oyun grubu isteyen küçük çocuklara söz veren Başkan Karaçoban, ?Çocuklarımızın neşe içerisinde, sağlık ve mutluluk içinde Alaşehir´de yaşamaları için yeni nesil oyun grupları kuruyoruz. Diğer parklarımızda da yenileme çalışmalarımız devam ediyor.? diye konuştu.



Manisa’nın mobil mamografi aracı Türkiye birincisi oldu

4 yaşındaki Yusuf 350 metrelik Darkale Kanyonu'nu geçti

Düğüne geç kalana sulu ceza

Lütfiye Mahallesi Sakinlerine önemli duyuru!..

Saruhanlı’da Vefat…

5 kardeşin öldüğü yangında anne hakkında karar

İki ölümlü kazanın sürücüleri tutuklandı

Jandarmadan kaçak kazıya suçüstü

Meyve yüklü tır devrildi

Silahlı kavga: 1 yaralı

Parkta kanlı tartışma: 5 yerinden bıçaklandı

Husumetli iki grup arasında silahlı kavga: 3 yaralı

Tarlada el bombası bulundu

EKREM BAŞKAN ÇALIŞMALARI İNCELEDİ...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Çarşamba günü görev yapacak doktorlar

Asırlık borsa, yeni yüzyılın binasının temelini dualarla attı

Somaspor kötü gidişatı durdurmak istiyor

Odun ateşinde 50 yıllık gelenek

Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü Projesinde Çalışmalar Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Kafede Bıçaklı Saldırı: Yaralı Cep Telefonunu Bırakmadı

Bu nasıl vicdansızlık! Doğurduğu bebeği çöpe attı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 16.05.2017 16:04:08 608 0
Tarih: 16.05.2017 16:04 Güncelleme: 16.05.2017 16:04
Haberi Sesli Oku