SARUHANLI/PAŞAKÖY - Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün´ün Saruhanlı programı kapsamında ziyaret ettiği Paşaköy´de mahalle muhtarı Mustafa Türkoğulları´ndan gelen talep sonrası yağmursuyu hattı döşenmesi için verdiği söz MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yerine getiriliyor.

Mahalleleri sağlıklı altyapılarla tanıştırmaya devam eden Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Saruhanlı´nın Paşaköy Mahallesinde yağmursuyu hattı döşeme çalışmasına başladı. Başkan Ergün´ün ilçe ziyareti kapsamında Paşaköy´de mahalle muhtarı Mustafa Türkoğulları ve mahalle sakinleri ile bir araya geldiği ziyarette verdiği yağmursuyu hattı sözü yerine getiriliyor. 2 buçuk kilometre uzunluğundaki hat sayesinde yağışlı havalar artık Paşaköy Mahallesi için sıkıntı yaşatmayacak.

Paşaköy Mahallesinde daha sağlıklı bir altyapı için çalışmalarını sürdüren MASKİ Genel Müdürlüğü, 16 kilometrelik kanalizasyon hattı döşeme çalışmasını tamamladı. 20 kilometrelik içme suyu hattı döşeme işini de sürdüren MASKİ ekipleri, çalışmalarında hızla sona yaklaşılırken çalışmaların bittiği sokaklarda kilit parke taş döşeme işi de başladı.

Paşaköy Mahalle Muhtarı Mustafa Türkoğulları, ?Kanalizasyon hattındaki çalışmalarımız tamamlandı. İçme suyu hattımızdaki çalışmalar hızlı bir şekilde ilerlerken yağmursuyu hattı döşeme çalışması da başladı. Çalışmalar çok iyi gidiyor. Başkanımız mahallemize geldiğinde yağmursuyu talebimizi kendisine iletmiştik. Cengiz başkandan Allah razı olsun? dedi.



Saruhanlı’dan tayini çıkan Hâkim ve Savcılara Veda Yemeği

Yangından geriye gözyaşı kaldı

Başkan Balaban, orman yangınlarına dikkat çekti

Yangında öncü araç, yaralıya uçan İHA

Çukurbağ Spor Tesisi'ne merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismi verildi

Keneyi yakmak isterken ormanı yaktı

Muhammed Yakut hayatını kaybetti: Cinayet mi ecel mi?

Bakan Yumaklı: "Yangınların 6’sı halen aktif, Akhisar’da tek noktaya yoğunlaştık"

“Kuraklıktan zarar gören çiftçilerimiz yardım kapsamına alınmalıdır”

Türkiye güne akaryakıt zammıyla başladı. 6 gün sonra neler olacak neler

Fenalaşan arkadaşına müdahale etti, ikisi de kalp krizinden öldü

Manisa'daki yabancı nüfus azalmaya devam ediyor

Manisa TSO Meclis Salonuna Mimar Ferdi Zeyrek’in adı verildi

Zeki Bilgin’den “Hurda Davası”na ilişkin açıklama: "Yargılanmışım, ceza almışım gibi gösteriliyor"

Bebeklerine merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismini verdiler

Sıcak çarpmasından basit önlemlerle korunmak mümkün

Ferdi Zeyrek’in kızı Nehir, TYT’ye CHP Lideri Özgür Özel ve annesiyle geldi

Alaşehir Belediyesi'nden merhum Ferdi Zeyrek için pilav hayrı

Besim Dutlulu'nun ilk ziyareti Ferdi Zeyrek'in mezarı oldu

Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Çevre 22.11.2017 11:01:29 599 0

Tarih: 22.11.2017 11:01
Haberi Sesli Oku
2.07.2025 13:30:00