SARUHANLI/ADİLOBA - MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Saruhanlı´ya bağlı Adiloba Mahallesi ziyaretinde vatandaşlara verdiği asfalt sözünü tuttu. Yıllardır bakımsız durumda olan ve birçok mahallenin de geçiş güzergâhında bulunan yolda Büyükşehir Belediyesi tarafından sıcak asfalt çalışması gerçekleştirildi.

Ağır kış şartlarından dolayı bozulmalar olan ve yıllardır bakımsız olması nedeniyle bölge sakinlerini canından bezdiren Saruhanlı ilçesi Adiloba yoluna, Manisa Büyükşehir Belediyesi neşter vurdu. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün´ün geçtiğimiz aylarda Adiloba Mahallesi ziyaretinde yolun asfaltlanmasıyla ilgili verdiği sözün üzerine mevcut yolda sıcak asfalt çalışması gerçekleştirildi. Adiloba Mahallesi ile ilçe merkezi arasında yer alan ve birçok mahallenin de geçiş güzergâhında bulunan yolda yapılan asfalt çalışmasıyla ilgili bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ?Sık sık ilçelerimizi ziyaret ederek, vatandaşlarımızın ve muhtarlarımızın taleplerini dinliyoruz. Bu kapsamda geçtiğimiz aylarda Adiloba Mahallesi ziyaretimizde vatandaşlarımız mevcut yolla ilgili taleplerini dile getirmişlerdi. Mahallede alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından mevcut yolda yaklaşık 2 kilometre sıcak asfalt çalışması gerçekleştirerek, vatandaşlarımızın bir sorununa daha neşter vurduk. Yeni yolumuzun bölge halkımıza hayırlı olmasını diliyorum? dedi.

Vatandaştan Asfalt Teşekkürü

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından mahallelerinde başlatılan asfalt çalışması nedeniyle memnuniyetlerini paylaşan bölge sakinleri ise, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün´e teşekkür etti.



Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 22.09.2016 17:26:17 560 0

Tarih: 22.09.2016 17:26
Haberi Sesli Oku
26.04.2025 09:13:00