SARUHANLI/KOLDERE - Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Saruhanlı ilçe programı kapsamında alt ve üstyapı çalışmaları yürütülen Koldere Mahallesi´ni ziyaret etti. Koldere´de coşkuyla karşılanan Başkan Ergün, mahalleye 11 milyon 600 bin TL yatırım yapıldığının altını çizerek gelecek nesiller için gece gündüz çalıştıklarını vurguladı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ilçe ziyaretlerine Saruhanlı ile devam etti. Başkan Ergün ilçe merkezi ile Mütevelli Mahallesi´ndeki programının ardından son olarak Koldere Mahallesi´ni ziyaret etti. Mahalle Muhtarı İbrahim Durbay ve vatandaşlar tarafından davul ve zurna ile karşılanan Başkan Ergün, yapımı devam eden kilit parke taş döşeme çalışmasını inceledi. Sembolik olarak kilit parke taşı döşeyen Başkan Ergün, daha sonra mahalle kahvehanesinde vatandaşlar ile bir araya geldi. Mahalle ziyaretinde Başkan Ergün´e, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, daire başkanları, meclis üyeleri, MHP İl Başkanı Erkan Öztürk, Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Balaban, MHP Saruhanlı İlçe Başkanı Baki Ulu, İl Kadın Kolları Başkanı Hediye Özsoy, Saruhanlı Kadın Kolları Başkanı Türkan Kılıç eşlik etti.

Muhtar Durbay´dan Büyükşehir ve MASKİ´ye Teşekkür

Koldere Mahalle Muhtarı İbrahim Durbay, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü´nce mahallelerine kazandırılan hizmetlerden ve yapılmakta olan yatırımlardan dolayı mahalle sakinleri ve şahsı adına teşekkür etti.

Başkan Ergün, ?Hizmetlerin Sonu Gelmez?

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ?Bugün Saruhanlı´ya, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü nezdinde yapılan yatırımların değeri 118 milyon TL gibi bir değere ulaştı. Bu yatırımlarımızdan Koldere mahallemize düşen kısmı ise 11 milyon 600 bin TL değerdedir. Şu anda kanalizasyon imalatlarının yüzde 95´i, içme suyu imalatlarının ise yüzde 85´i tamamlandı. İçme suyu deposunda da çalışmalar devam ediyor. Yapımı süren kilit parke taş döşeme çalışmaları da tamamlanınca Koldere mahallemiz il ve ilçe merkezlerindeki yerler gibi tertemiz olacak. Mahallemize yapılan hizmetler hayırlı uğurlu olsun? dedi.

?Geleceğimizi, çocuklarımızı ve doğamızı korumak adına bu yatırımlarımızı yaptık?

İl genelindeki mahallelerde olduğu gibi Koldere Mahallesi´nde de Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü´nün sunmuş olduğu hizmetlerin hayata geçirildiğini söyleyen Başkan Ergün, ?Bizlere oy vermiş vermemiş herkese teşekkür ederim. Manisamızın 40 yıllık sorunu olan çöp sorununu, Uzunburun Katı Atık Bertaraf Tesisimiz sayesinde ortadan kaldırdık. Evsel nitelikli atıksularla yıllardan beri kirletmekte olduğumuz Gediz Nehri´ni korumak için Manisa Merkezde, Turgutlu´da, Soma´da, Gördes´te tesisler inşa ettik. En fazla atıksu arıtma tesisi ve altyapı yatırımı yapan su ve kanalizasyon idaresiyiz. Geleceğimizi, çocuklarımızı ve doğamızı korumak adına bu yatırımlarımızı yaptık? ifadelerini kullanarak konuşmasını tamamladı. Başkan Ergün mahalle sakinlerinin isteklerini dinleyerek ivedi olarak taleplerin karşılanması için gerekli talimatları verdi. Ergün, mahalle sakinleri ile hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından mahalleden ayrıldı.



Kula’da uyuşturucu tacirlerine darbe: 2 kişi tutuklandı

Eski kocası tarafından annesiyle birlikte öldürülen kadın toprağa verildi

Manisa’nın ihracatında elektronik düşüşte, iklimlendirme yükselişte

Manisa'da oltayla 2 metrelik yayın balığı yakaladı

Sepetli motosiklet can aldı

Çocukları taşıyan servis kazaya karıştı, veliler hastaneye koştu

Saruhanlı 18. Altın Üzüm festivaline hazırlanıyor

Traktör devrildi: 1 ölü

Boşanma aşamasındaki eşi ve ailesine kurşun yağdırdı: 4 yaralı

Asırlık miras Acıpayam kavunu tescillendi

Kırtasiye masrafından kısarken çocuğunuzun sağlığını riske atmayın

Kafa Kafaya Çarpışma: İki Sürücü Hayatını Kaybetti

Köyceğizli Koparan, Taekwondoda Türkiye şampiyonu oldu

Silahlı kavgada ortalık kan gölüne döndü! 2 ölü, 3 yaralı

Merkez Bankası’nın kasasından yine servet çıktı! Neredeyse yarısı son 2 günde gitti

Eğitim güvenliği için tüm kurumlar seferber oldu

Saruhanlı 18. Altın Üzüm festivaline hazırlanıyor

Saruhanlı’da Kurtuluş Coşkusu meydanları sardı

Alaşehir’de kurtuluş coşkusu açılışlar ve konserle taçlanıyor

Zincir marketlerdeki kırtasiye ürünleriyle ilgili skandal iddia!

Belediye, Kandilde helva dağıttı

Başkan Balaban'dan İstanbul'a kayyum atanmasına tepki

Başkan Aras: "Saldırının İngiltere bağlantılı olduğunu öğrendik"

Vali Akbıyık'tan Başkan Aras'a destek ziyareti: "Saldırganlar en kısa sürede yakalanacak"

Salihli'de adli yıl törenle açıldı

Saruhanlı’da Zafetr Bayramı Coşkusu

SSVD Vakfı personeli grev başlattı

Manisalı muhtarlar taleplerini MASKİ'ye iletti

Milli mücadelenin şehri Demirci'de 'Kurtuluş Festivali' başladı

Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur: "Deniz suyunu arıtarak kullanıma sunsunlar"

Barajlar boşaldı, bidonlar doldu

Manisa'da Geçici Koruyucu Aile Modeli tanıtıldı

Vatandaşların Çerçioğlu’na öfkesi sürüyor: Koltuklar bomboş kaldı

MAFOD'tan 19 Ağustos'a özel fotoğraf gösterimi

Alaşehir Belediyesi personeline Didim’de ücretsiz tatil

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 11.12.2018 09:54:59 697 0

Tarih: 11.12.2018 09:54 Güncelleme: 11.12.2018 09:54
Haberi Sesli Oku
10.09.2025 19:09:00