Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10657%-0,18
  • DOLAR

    32,17% 0,14
  • EURO

    35,01% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2423,35% -0,23
  • Ç. ALTIN

    3917,37% 0,00

Başkan Akın Turgutlu´lu Kadınları Ankara´ya Uğurladı

Başkan Akın Turgutlu´lu Kadınları Ankara´ya Uğurladı

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Turgutlu´nun kırsal mahallelerinden olan Musalar Yeniköy mahallesi ziyaretinde kadınlardan gelen Anıtkabir ziyareti isteğini kırmayarak 42 kadını Ankara´ya uğurladı.

 TURGUTLU - Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Turgutlu´nun kırsal mahallelerinden olan Musalar Yeniköy mahallesi ziyaretinde kadınlardan gelen Anıtkabir ziyareti isteğini kırmayarak 42 kadını Ankara´ya uğurladı. Musalar Yeniköy mahallesinden 42 kadını Anıtkabir´e uğurlayan Başkan Akın ?Ankara´yı, Anıtkabir´i, Gazi Meclisimizi görmeyen, gitmek isteyip de gidemeyen ablalarımızı, kadınlarımızı Ankara´ya uğurladık? dedi.

Musalar Yeniköy mahallesinden 42 kadını Pazartesi akşamı Ankara´ya uğurlayan Başkan Akın, kadınlara Başkenti görme imkânı tanıdı. Belediye Başkan Yardımcısı Evren Erbaş Ser ve Başkan Akın´ın eşi Sabriye Akın´ın da kadınlara eşlik ettiği Ankara turunda Anıtkabir, TBMM, Birinci meclis gibi yerler gezilecek. Ankara´ya gitmek isteyip gidemeyen Turgutlu´lu kadınları Ankara´ya gönderdikleri için mutlu olduğunu belirten Başkan Akın ?Musalar Yeniköy mahallemizde yaşayan 42 kadını Ankara´ya uğurladık. Başkentimizde Türkiye Cumhuriyetinin ilk Cumhurbaşkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün kabri olan Anıtkabir, birinci meclis binamız, TBMM binası gibi yerleri gezecekler. Kendileri hayırlı yolculuk diliyor keyifli vakit geçirmelerini temenni ediyorum? dedi. Turgutlu Kadınlarda Başkan Akın´a böyle güzel bir gezi düzenlediği için teşekkür ettiklerini belirttiler. 



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor