Saruhanlı Devlet Hastanesi Başhekimi ve Hastane Yöneticisi görevinden bir süre önce Soma Devlet  hastanesine tayini çıkmasıyla boşalan Dr. Ali Osman Çağlayan´ın yerine Saruhanlı Devlet Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Mustafa Salim Babuş atandı.

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olarak görev yapan Mustafa Salim Babuş, Saruhanlı Devlet Hastanesinde Başhekim ve Hastane Yöneticisi olarak görevine başladı.

Kardelen Gazetesi Muhabirinin sorularını yanıtlayan Başhekim ve Hastane Yöneticisi Dr. Babuş, hastanede tıbbın yeni ve teknolojik imkânlarını kontrol ederek katılımcı ve yetişmiş personeli ile çağdaş ve güvenilir bir sağlık hizmeti vereceklerini söyledi.

Dr. Babuş Şöyle dedi: ?Çağdaş ve modern tıbbın gereklerini yerine getirerek sağlık hizmetini Saruhanlı İlçemizde büyük bir özveri ile vermek için caba sarf edeceğiz. Hastalarımızın beklentilerini, mesleki becerilerimizi insan sevgisi ile örtüştürerek kişilerin memnuniyet oranını yükseltmeyi benimseteceğim. Bunun için vatandaşların kaliteli sağlık hizmetlerine eşit biçimde erişmelerini gaye edinen ?insan odaklı´ hizmet ilkemizi geliştirerek ?önce insan, herkes için sağlık´ diyorum. Tüm personelimiz ve halkımızla el ele sağlıklı ve güzel günler diliyorum.?

-Başhekim Dr. Mustafa Salim Babuş Kimdir?-

1985 yılında Adana ili doğumlu olan Babuş, İlkokulu Botaş İlkokulu, Lise Öğrenimini Adana Bilfem Ortaokulunda tamamlayarak 2003 yılında buradan mezun oldu. Yükseköğretimini Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi´nde 2010 yılında tamamlayan Babuş, daha sonra Gölcül Toplum Sağlığı Merkezinde Sorumlu hekim olarak göreve başladı. 2012 yılı ocak ayı Tıpta Uzmanlık eğitimini 9 Eylül Üniversitesinde tamamladı. 2012 ? 2016 yılları arasında Uzmanlık eğitimini 9 Eylül Üniversitesinde bitirdi. Dr. Babuş 2016 ? 2018 Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olarak görev yaptı.

Dr. Babuş, şu an Saruhanlı Devlet Hastanesinde Başhekim ve Hastane yöneticisi olarak göreve başladı.



Sepetli motosiklet can aldı

Çocukları taşıyan servis kazaya karıştı, veliler hastaneye koştu

Saruhanlı 18. Altın Üzüm festivaline hazırlanıyor

Traktör devrildi: 1 ölü

Boşanma aşamasındaki eşi ve ailesine kurşun yağdırdı: 4 yaralı

Asırlık miras Acıpayam kavunu tescillendi

Kırtasiye masrafından kısarken çocuğunuzun sağlığını riske atmayın

Kafa Kafaya Çarpışma: İki Sürücü Hayatını Kaybetti

Köyceğizli Koparan, Taekwondoda Türkiye şampiyonu oldu

Silahlı kavgada ortalık kan gölüne döndü! 2 ölü, 3 yaralı

Merkez Bankası’nın kasasından yine servet çıktı! Neredeyse yarısı son 2 günde gitti

Eğitim güvenliği için tüm kurumlar seferber oldu

Manisa'da bir mahalle daha modern altyapıya kavuşuyor

Salihli Jandarmadan ‘Huzur’ denetimi

Manisa'da eğitim yılı fidan dikimiyle başladı

Salihli’de ikametten çok sayıda ruhsatsız tabanca ve tüfek çıktı

Saruhanlı 18. Altın Üzüm festivaline hazırlanıyor

Saruhanlı’da Kurtuluş Coşkusu meydanları sardı

Alaşehir’de kurtuluş coşkusu açılışlar ve konserle taçlanıyor

Zincir marketlerdeki kırtasiye ürünleriyle ilgili skandal iddia!

Belediye, Kandilde helva dağıttı

Başkan Balaban'dan İstanbul'a kayyum atanmasına tepki

Başkan Aras: "Saldırının İngiltere bağlantılı olduğunu öğrendik"

Vali Akbıyık'tan Başkan Aras'a destek ziyareti: "Saldırganlar en kısa sürede yakalanacak"

Salihli'de adli yıl törenle açıldı

Saruhanlı’da Zafetr Bayramı Coşkusu

SSVD Vakfı personeli grev başlattı

Manisalı muhtarlar taleplerini MASKİ'ye iletti

Milli mücadelenin şehri Demirci'de 'Kurtuluş Festivali' başladı

Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur: "Deniz suyunu arıtarak kullanıma sunsunlar"

Barajlar boşaldı, bidonlar doldu

Manisa'da Geçici Koruyucu Aile Modeli tanıtıldı

Vatandaşların Çerçioğlu’na öfkesi sürüyor: Koltuklar bomboş kaldı

MAFOD'tan 19 Ağustos'a özel fotoğraf gösterimi

Alaşehir Belediyesi personeline Didim’de ücretsiz tatil

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 20.04.2018 18:10:15 1839 0

Tarih: 20.04.2018 18:10 Güncelleme: 20.04.2018 18:10
Haberi Sesli Oku
10.09.2025 10:03:00