SARUHANLI - Saruhanlı Devlet Hastanesi Başhekimi ve Hastane Yöneticisi görevinden bir süre önce İzmir Çiğli Bölge Eğitim Araştırma hastanesine tayini çıkmasıyla boşalan Dr. Teoman Şen´in yerine Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Ali Osman Çağlayan atandı.

Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesinde Baştabip yardımcısı olarak görev yapan Dr. Ali Osman Çağlayan Saruhanlı Devlet Hastanesinde Başhekim ve Hastane Yöneticisi olarak görevine başladı.

Kardelen Gazetesi Muhabirinin sorularını yanıtlayan Başhekim ve Hastane Yöneticisi Dr. Çağlayan, hastanede tıbbın yeni ve teknolojik imkânlarını kontrol ederek katılımcı ve yetişmiş personeli ile çağdaş ve güvenilir bir sağlık hizmeti vereceklerini söyledi.

Dr. Çağlayan Şöyle dedi: ?Çağdaş ve modern tıbbın gereklerini yerine getirerek sağlık hizmetini Saruhanlı İlçemizde büyük bir özveri ile vermek için caba sarf edeceğiz. Hastalarımızın beklentilerini, mesleki becerilerimizi insan sevgisi ile örtüştürerek kişilerin memnuniyet oranını yükseltmeyi benimseteceğim. Bunun için vatandaşların kaliteli sağlık hizmetlerine eşit biçimde erişmelerini gaye edinen ?insan odaklı´ hizmet ilkemizi geliştirerek ?önce insan, herkes için sağlık´ diyorum. Tüm personelimiz ve halkımızla el ele sağlıklı ve güzel günler diliyorum.?

-Başhekim Dr. Ali Osman Çağlayan Kimdir?-

1971 Burdur´un Yeşilova İlçesi Gençali köyü doğumlu olan Çağlayan, İlkokulu Gençali, Lise Öğrenimini Antalya Aksu Öğretmen Lisesinde tamamlayarak 1988 yılında buradan mezun oldu. Yükseköğretimini Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi´nde 1996 yılında tamamlayan Çağlayan, daha sonra Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Aile Hekimliği Uzmanlığı dalında ihtisasını tamamladı. 2002 yılında o zamanki adı ile Akhisar Ali Naili Erdem SSK hastanesinde sözleşmeli uzman hekim olarak çalışmaya başlayan Dr. Çağlayan, 2005-2008 yıllarında Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi´nde 2,5 yıl baştabip yardımcılığı yaptı. 2008-2012 yılları arasında Akhisar 7 Nolu Aile Sağlığı Merkezinde Aile Hekimliği Uzmanı olarak görev yapan Dr. Çağlayan, 2012 yılı Ağustos ayından itibaren Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesinde Baştabip Yardımcılığı görevine geri döndü.

Dr. Çağlayan, şu an Saruhanlı Devlet Hastanesinde Başhekim ve Hastane yöneticisi olarak göreve başladı.

Çağlayan, evli ve bir çocuk babası.

HABER/FOTOĞRAF:OĞUZHAN KÖKÇÜOĞLU



Doğum günü partisinden dönen nişanlı çift ağaca saplanan otomobilde can verdi

Saruhanlı’da Vefat…

Arızalanan tır İzmir - Manisa yolunu kapattı

Takla atan araç sürücüsü yaralandı

Türkiye, kavuna doyacak

Saruhanlı'da Vefat...

TARİŞ ÜZÜM BİRLİĞİ, 9 NUMARA AVANS ALIM FİYATINI 120 TL OLARAK AÇIKLADI!...

Saruhanlı’da Vefat…

Manisalı şehit astsubayın tedavi gören babası hayatını kaybetti

Manisa CBÜ’de müzik yolculuğu için özel yetenek sınavı heyecanı

Saruhanlı’da Vefat…

Manisa'nın 'Yangın Riskini Azaltma Planı' Türkiye'ye örnek olabilir

Manisa'da YEGEM kayıtları devam ediyor

Devasa bal kabağını görenler şaştı kaldı

İlginç kavga, 2 kadın bir erkek mahalleyi ayağa kaldırdı

Seyir halindeki 2 tır birbiriyle çarpıştı

Manisa'nın 'Yangın Riskini Azaltma Planı' Türkiye'ye örnek olabilir

SARUHANLI KADINLAR BURAYA, Çağan Ata için harekete geçiyor

Hukukta yapay zeka dönemi

Manisa nüfusu hızla yaşlanıyor

Büyükşehir Saruhanlı'daki Şehit Kabirlerini yeniliyor

Hasar gören camiden malzeme düşmesi sonucu ölen adam toprağa verildi

Saruhanlı’da obruklar oluşmaya başladı!

Saruhanlı’da kadınlar, Çağan Ata İçin Tek Yürek Oldu

Bisikletçiler orman yangınlarına dikkat çekmek için pedalladı

Lambayı boşa yakana okkalı tarife. Elektrikte büyük kazık

Kaddafi'nin eski danışmanı Bodrum'da isyan etti: "İskelemi yıktılar, personelimi darp ettiler"

Merhum Başkan Ferdi Zeyrek vefatının 52. gününde dualarla anıldı

Soma'da gençlerin isteği yerine geldi

Ormanlara giriş yasağını delenlere ağır yaptırım

Kalp krizi geçirip hayatını kaybeden polis memuru için tören düzenlendi

Sarıgöl'de orman yangınlarına karşı tedbirler devam ediyor

Orman yangınında yaralanan Kader Dereli'nin tedavisi yoğun bakımda sürüyor

Müdür Öztürk dualarla görevine veda etti

Denizlili orman şehitleri son yolculuklarına uğurlandı

Kaymakam Güldoğan, Salihli basınını unutmadı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 20.10.2016 16:47:15 1270 0

Tarih: 20.10.2016 16:47 Güncelleme: 20.10.2016 16:47
Haberi Sesli Oku
19.08.2025 13:15:00