Anahtar Kelimeler: 0

KAYMAKAM OTCU’YA TEŞEKKÜR BELGESİ

 

SARUHANLI - Başbakanlık İnsan Hakları Başkanlığı, insan haklarının korunması ve geliştirilmesine yönelik yürüttüğü özverili çalışmalarından dolayı Manisa’nın Saruhanlı İlçe Kaymakamı Kadir Sertel Otcu’ya teşekkür belgesi verdi.

 

Başbakanlıktan gönderilen ve İnsan Hakları Başkan Vekili Mehmet Altuntaş’ın imzasını taşıyan teşekkür belgesinin üst yazısında şu ifadelere yer verildi;

 

“İnsan Haklarının korunması ve geliştirilmesine yönelik Adıyaman – Kahta Kaymakamlığınız sırasında da Başkanlığımızın dikkatini çeken ve halen devam etmekte olan özverili çalışmalarınızdan dolayı şahsınıza ve birlikte çalıştığınız İlçe İnsan Hakları Kurulu üyelerine teşekkür ve takdirlerimi sunar başarılarınızın devamını dilerim.”

 

 - İnsan Hakları Kurulu -

 

Saruhanlı’da Kaymakam Otcu’nun Başkanlığı’nda 4 yıldır aktif olarak faaliyetlerde bulunan İlçe İnsan Hakları Kurulu, her ay düzenli olarak toplanıp, insan hakları kutularına bırakılan şikayet mektuplarını inceliyor ve bu kapsamda ürettikleri çözümleri hayata geçiriyor.

 

İnsan Hakları Kurulu, vatandaşlardan gelen talep ve şikayetlerin çözümünün yanı sıra engellilerin yaşam koşullarının iyileştirilmesi, kamu hizmetlerinin güler yüzlü ve hızlı hale getirilmesi, vatandaşın mutluluk ve refahının artırılması için çalışmalar da yürüttü.

 

İnsana ve topluma faydalı hizmetlerde bulunduğu tespit edilen kişi ve kurumlara her yıl Aralık ayında ödül veren Kurul, geçtiğimiz yıllarda aralarında Manisaspor Kulübü eski Başkanı Kenan Yaralı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü gibi çok sayıda kişi ve kuruma ödül belgesi vermişti.

 

Muammer Kökcüoğlu



Manisa'da binlerce sürücü bilgilendirildi

Turgutlu Belediyesinde bayramlaşma sevinci yaşandı

Manisa'da resmi bayramlaşma töreni yapıldı

Salihli’de kurban kesimini uygulamalı öğrendiler

Depremde panik atak geçiren 14 yaşındaki çocuk hastanede hayatını kaybetti

Yunusemre'de ibadethaneler Kurban Bayramı için hazırlanıyor

O MUHTAR YİNE ADAY!

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Coşkusu Saruhanlı’da Yaşandı!

Manisa’da Gençlik Haftası ve 19 Mayıs coşkusu başladı

Başkan Ekrem Cıllı Dünya Ebeler Günü'nü Kutladı

Eski Manisa Milletvekili Abdullah Akarsu son yolculuğuna uğurlandı

Gazi olduğunu cenazesinde öğrendiler

Şırnak'ta kalp krizi sonucu vefat eden uzman çavuş son yolculuğuna uğurlandı

Büyükşehir’den don zararına uğrayan üreticilere destek

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
31.12.2012 17:12:47 574 0

Tarih: 31.12.2012 17:12
Haberi Sesli Oku
5.06.2025 12:13:00