Anahtar Kelimeler: 0

CHP Manisa Milletvekili Hasan Ören…

“BAŞBAKAN’A İŞKENCE” CEZASIZ KALMAMALI

 

SARUHANLI - CHP Manisa Milletvekili Hasan Ören, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik yapılan işkencenin araştırılıp, sorumlularının cezalandırılması gerektiğini ifade etti.

 

CHP Manisa Milletvekili Ören, Saruhanlı İlçe örgütü binasında partililerle yaptığı aylık olağan görüşmesinin ardından, gazetecilere açıklamalarda bulundu.

 

Ören, Başbakan Erdoğan’a ne zaman, nerede, ne şekilde işkence yapıldığının tespiti için geçtiğimiz günlerde TBMM’de araştırma komisyonu kurulmasını önerdiğini belirtti.

 

Başbakan Erdoğan’ın katıldığı bir televizyon kanalında kendisine de işkence yapıldığını söylediğini anımsatan Ören, şöyle konuştu;

 

“Türkiye Cumhuriyeti’nin Başbakanına işkence yapılacak, işkence yapanlar sokakta gezecek, işkence yapanların kim olduğunu Sayın Başbakan anlatmayacak veya ilgili kurumları faaliyete geçirmeyecekse o zaman ben Mustafa Kemal’in oturduğu o koltuğun ağırlığından dolayı mecliste araştırma komisyonu kurulmasını istiyorum.

 

Başbakan’a kim işkence yapmışsa onlardan hesap soralım. Başbakan’ın televizyon kanallarına çıkıp da hamasi bir lütufla “bana da işkence yapıldı” demesi bence araştırılması gereken bir konudur. Onun için ben bu işkence ile ilgili araştırma önergemi grubumuza verdim. Tahmin ediyorum önümüzdeki günlerde Meclis’e gelecektir. Sayın Başbakan’a işkence yapanlarla ilgili araştırma önergemde araştırma komisyonu kurulup kurulmamasına Ak Partili Milletvekillerinin nasıl bir oy kullanacağını çok merak ediyorum.

 

Ören, ilçedeki temaslarının ardından Saruhanlı’ya bağlı Gökçeköy Beldesi ile Kayışlar köyünü ziyaret etti.

 

Ören’in Saruhanlı programında CHP İlçe Başkanı Muharrem Ekici, CHP Turgutlu İlçe Başkanı Vahit Doğrucu, eski ilçe başkanları ve partililer de hazır bulundu.

 

Muammer Kökcüoğlu



Üzerine ağaç devrilen İbrahim Yıldız'ın sağlık durumu ile ilgili açıklama geldi

Motosiklet tıra çarptı: 1 ölü

Yunusemre'den yapay zeka söyleşisi

Akhisar altyapısı milli takım kapısında

‘Tarihi Kentin Umutlu Çocukları’ Kula-Salihli UNESCO Jeoparkı'nda buluştu

Demirci’de atıl araziler tarıma kazandırılıyor

Güllü'nün kızı Tuğyan Ülkem Gülter, annesini öldürmekten tutuklandı

Hastanede çevre düzenlenesi

Saruhanlı Belediyesi "Belen Yolu" İçin 9 Mahallede Pilav Hayrı Düzenlendi

KÖY OKULLARINA KİTAP DESTEĞİ: TDED MANİSA ŞUBESİ NURİYE MAHALLESİ’NDEKİ ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

Muhtarlardan Başkan Cıllı'ya teşekkür ziyareti

Nilgün’den Butik” hizmete girdi

Deprem Simülasyon Tırı Saruhanlı’da Öğrencilerle Buluştu

Saruhanlı'da Elektrik Kesintisi...

Entübe edilmişti... Hastaneden Gülşah Durbay ile ilgili yeni açıklama!

Saruhanlı Belediyesinden Mahallelere Plastik Masa Desteği

Yapay zekanın "dijital Türkiye" yolunda lokomotif güç olması bekleniyor

Anne-kıza 2 yıl arayla kalp kapağı ameliyatı

Altınordu’da hedef ilk galibiyet

Uyuşturucu taciri jandarmadan kaçamadı

İsrail'in rahat durmaya niyeti yok: Lübnan'ı bir kez daha vurdular

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
25.01.2013 16:19:53 556 0
Tarih: 25.01.2013 16:19 Güncelleme: 25.01.2013 16:19
Haberi Sesli Oku