Başarılı personele altın ödülü

SARUHANLI - Saruhanlı’da faaliyet gösteren Ersas Petrol, “müşteri memnuniyeti” ödülü aldı. Petrol istasyonunun 6 çalışanına altın hediye edildi.

Tüm istasyonlarda gizli yapılan denetlemelerde, sahanın temizliğinden pompacı personelin müşteriye yaklaşımına, hizmet kalitesinden tuvaletlerin temizliğine, güvenliğine kadar her türlü denetlemeden başarıyla çıkan Ersas Petrol, “altın istasyon` ödülü aldı.

Opet Genel Müdürlüğü gizli denetlemelerinde başarı sağlayan Ersar Petrol Opet İşletmesi çalışanlarına da, birer altın vererek ödüllendirdi. Ödülleri Opet Ege Bölge Müdürü Haluk Şimşek ve Ersas Petrol Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Bingöl verdi.

Daha önce de aynı ödülü aldıklarını hatırlatan Ersas Petrol Ltd. Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Yücel Bingöl, “Gizli müşteri memnuniyetinden daha önce de ödül almıştık. Bir kez daha aldık. Bu, çalışan personelimizin, müşterilerimize karşı görevlerini gayet iyi yerine getirdiğini gösteriyor. Bu sebepten dolayı, Opet A.Ş tarafından tüm çalışanlarımız altınla, Kurumumuzda Plaketle ödüllendirildi. Opet`in bu jesti bizi daha çok memnun etti.” dedi.

Opet Ege Bölge Müdürü Haluk Şimşek ise, “Burada temsil anlamında Ersas Petrol bizi çok iyi temsil ettiği için, öncelikle onlara çok teşekkür ediyoruz. Burada teşekkürün büyük kısmını çalışan arkadaşlarımız hak ediyor. Onlara da küçük bir hediye vermek istedik. Bu başarının da devamını diliyoruz.” diye konuştu.



23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

Manisa'da gökyüzünü balonlar renklendirdi

Vali Özkan makamını devretti

23 Nisan okullarda da coşkuyla kutlandı

Demirci’yi çocuk sesleri şenlendirdi

Manisa'daki festivalde 2 ton hamsi dağıtıldı

TARIM VE ORMAN BAKAN YARDIMCISI GİZLİGİDER SARUHANLI’DA HASAR GÖREN BAĞLARI İNCELEDİ

Selendi’de şehitler için sergi açıldı

Türkiye Oryantiring Şampiyonası Manisa’da başladı

Soma’da Ahmet Sula’dan unutulmaz bir seminer

Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
23.07.2013 13:12:03 1199 1

Tarih: 23.07.2013 13:12
Haberi Sesli Oku
24.04.2025 16:59:00