Tarih: 11.04.2017 14:11

Başarılı judocu Şişmanlar Avrupa üçüncüsü oldu

Facebook Twitter Linked-in

MANİSA - Manisa Büyükşehir Belediyespor Judo Takımının başarılı sporcusu Mert Şişmanlar, Çekya´da düzenlenen Ümitler Avrupa Kupası´nda 81 kg´da Avrupa 3´üncüsü olarak bronz madalya kazandı. 
Judo da tarih yazmaya devam eden Manisa Büyükşehir Belediyespor´un başarılı sporcusu Mert Şişmalar, Avrupa´ya yine imzasını attı. Çekya´da düzenlenen, 31 ülkeden 677 sporcunun mücadele ettiği Ümitler Avrupa Kupası´nda, mücadele eden Mert Şişmanlar, 81 kg´da bronz madalya kazandı. Mert Şişmanlar, Macaristan´dan Gergo Vıda´yı, Azerbaycan´dan Orkhan Gulıyev´i, Ukrayna´dan Ivan Yureskul´u ve Moldova´dan Eugen Matveıcıuc´i, İppon (Tam Puan) ile yenerek Avrupa Kupası 3´üncüsü oldu. Şişmanlar aldığı madalyalarla, bu yıl yapılacak Ümitler Avrupa Şampiyonası, Dünya Şampiyonası ve Avrupa Gençlik Oyunları Festivali (EYOF) öncesinde yeni madalyalar için ümit verdi.

?Gurur duyuyoruz´
Avrupa Kupası´nda başarılı sporcu Mert Şişmanlar´ın ülkemizi en iyi şekilde temsil ettiğini belirten Büyükşehir Belediyespor Amatör Branşlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Memiş, ?Judo´da ülkemizi en iyi şekilde temsil eden ve Avrupa Kupası´nda bronz madalya kazanan başarılı kardeşimiz Mert Şişmanlar´ı tebrik ediyorum. Türk Bayrağı´nı Çekya´da düzenlenen Avrupa Kupası´nda dalgalandırdığı için gurur duyuyoruz? dedi.
Şişmanlar´ın önemli başarılar elde etmeye devam edeceğine olan inançlarının tam olduğunu vurgulan Memiş, ?Bu yıl yapılacak Ümitler Avrupa Şampiyonası, Dünya Şampiyonası ve Avrupa Gençlik Oyunları Festivali´nde madalyalar alacağına inanıyorum. Spor Kulübümüzün yetiştirdiği başarılı sporcular ülkemizi dünyada en iyi şekilde temsil ediyor. Bundan sonra da alacağımız madalyalarla bu başarıyı sürdüreceğiz.? diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —