Tarih: 24.07.2012 18:07

Başarı'dan LYS'de Büyük Başarı

Facebook Twitter Linked-in

BAŞARI’DAN LYS BAŞARISI

 

SARUHANLI - Saruhanlı Başarı Dershanesi öğrencisi Arif Oral (18) LYS’de Türkiye 38’incisi olarak büyük bir başarıya imza attı.

 

Akhisar Anadolu Öğretmen Lisesi’nden mezun olan ve İlköğretim 8. Sınıftan bu yana Saruhanlı Başarı Dershanesi’nde sınavlara hazırlanan Arif Oral, LYS’de Türkiye derecesi yaptı.

 

Başarı Dershanesi Müdürü Nevzat Tekbaş, başarılı öğrenciyi tebrik ederek, kendisine bir adet dizüstü bilgisayar hediye etti.

 

Arif’in 8. sınıftan beri Başarı Dershanesi’nde eğitim gördüğünü ifade eden Tekbaş, “Arif, çalışkan ve zeki bir öğrencimiz. Büyük bir başarıya imza attı. Ailesini, bizi ve Saruhanlı’yı sevindirdi. Kendisi Saruhanlı’nın yetiştirdiği, Saruhanlılı bir kardeşimizdir. Başarısının devamını diliyoruz” dedi.

 

 - Savcı Olmak İstiyor -

 

Başarılı öğrencisi Arif ise, gece gündüz değil, düzenli ve planlı bir şekilde ders çalışarak başarıya ulaştığını dile getirerek şöyle dedi;

 

“Çok çalışmak yerine planlı çalışmayı tercih ettim. Bu başarıda Dershanenin ve öğretmenlerimizin de emeği çok büyük. Bol bol test çözdüm. Güzel bir sonuç elde ettim. Şimdi tek hedefim Savcı olmak.”

 

Muammer Kökcüoğlu




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —