Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    10276,90%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07

Başaran, “Projelerimiz Manisalılara daha yaşanabilir bir kent bırakmak için”

Başaran, “Projelerimiz Manisalılara daha yaşanabilir bir kent bırakmak için”

MASKİ Genel Müdürü Şehnaz Başaran, Manisa İl Tarım Müdürü Metin Öztürk ve İzmir Zeytincilik Araştırma Enstitüsü Müdürü Dr. Ünal Kaya’yı makamında ağırladı. Genel Müdür Başaran, hazırladıkları her bir projenin Manisalılara daha yaşanabilir bir kent bırak

SARUHANLI - MASKİ Genel Müdürü Şehnaz Başaran, Manisa İl Tarım Müdürü Metin Öztürk ve İzmir Zeytincilik Araştırma Enstitüsü Müdürü Dr. Ünal Kaya’yı makamında ağırladı. Genel Müdür Başaran, hazırladıkları her bir projenin Manisalılara daha yaşanabilir bir kent bırakmak için olduğunu söyledi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürü Şehnaz Başaran’ı, Manisa İl Tarım Müdürü Metin Öztürk ve İzmir Zeytincilik Araştırma Enstitüsü Müdürü Dr. Ünal Kaya ziyaret etti. Ziyarette, Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik ve Projeler Dairesi Başkanlığı Şube Müdürlerinden Tutku Gökçe de yer aldı. Görüşmede Manisa genelinde yürütülen çalışma ve hizmetler hakkında istişarelerde bulunuldu.

“Manisa’nın kalkınması için büyük bir özveri ile çalışıyoruz”

MASKİ Genel Müdürü Şehnaz Başaran, il genelinde önemli projelere hayat verdiklerini ifade ederek, “Manisa’nın kalkınması için büyük bir özveri ile çalışıyoruz. Her bir projemiz Manisalılara daha yaşanabilir bir kent bırakmak için. Bu noktadan hareketle tüm kurum ve kuruluşlar ile görüşerek fikir alışverişinde bulunuyoruz. Kıymetli misafirlerime nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

 



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor