FUTBOL - Dün akşam Şampiyonlar Ligi´nde E,F,G ve H gruplarının beşinci maçları oynandı. Geceye İspanyol temsilcisi Barcelona´nın, İtalya temsilcisi Roma karşısında aldığı 6-1´lik galibiyet damgasını vurdu.
Barcelona ligte Real Madrid´i 4-0 gibi net bir skorla yenmesinin ardından Şampiyonlar Ligi´ndeki rakibi Roma´ya da acımadı. E grubunun beşinci hafta maçında Roma Barcelona´yı 6-1 yendi.
Cüneyt Çakır´ın yönettiği karşılaşmada Barcelona´nın ilk golünü 15. dakikada Luis Suarez´ attı. Üç dakika sonra Lionel Messi sahneye çıktı. Arjantinli futbolcu, Luis Suarez´in nefis ara pasında toğu ağlara gönderdi. 43. dakikada Luis Suarez mükemmel bir voleyle farkı üçe yükseltti. Pique skoru 58´de 4-0´a getirdi. 60´da Messi attığı golle Şampiyonlar Ligi kariyerinde 78 gole ulaştı.
77. dakikada Neymar´ın kaleciden dönen penaltı vuruşunu tamamlayan Adriano durumu 6-0 yaptı.
Roma´nın tek golünü ise 90+1´de Dzeko´dan geldi.
75. dakikada oyuna dahil olan Salih Uçan´ın 77´de penaltı yaptırması sonucu skorun 6-0´a gelmesi sosyal medya üzerinde özellikle Fenerbahçeliler arasında gecenin konusu oldu.
Tarih: 25.11.2015 09:12
Güncelleme: 25.11.2015 09:12









