MANİSA - Balkan Rumeli Türkleri Konfederasyonu Başkanı Zürfettin Hacıoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Manisa´da yapacakları konfederasyon toplantısı öncesi Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer´i makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Başkan Hacıoğlu´nun yanı sıra Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mukremin Duygun, Basın ve Yayından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı İzzet Altuntaş, Edirne Balkan Türkleri Federasyonu Başkanı ve Konfederasyon Başkan Yardımcısı Nedim Dönmez, Yönetim Kurulu üyesi Ali Sert ile Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ergun Aksoy yer aldı.

Ziyarette bilgi veren Başkan Zürfettin Hacıoğlu, ?Balkan Rumeli Türkleri Konfederasyonu, Türkiye´de 36 ilde örgütlenmiş 9 federasyon ve 200´e yakın dernekten oluşan bir konfederasyon çatısı. Edirne´den Iğdır´a kadar, Diyarbakır´dan Samsun´a kadar, bütün illerde Balkan Rumeli Türkleri dernekleşmiş durumdalar. Bunlardan birçoğu hali hazırda konfederasyon çatısı altındaki federasyonlara üye olmadıkları için onlardan haberimiz yok. Biz bugün buraya Sayın Valimize Balkan Rumeli Türkleri Konfederasyonu olarak hem tanışmak hem de fikir alışverişinde bulunmak için geldik? dedi.

Vali Güvençer de ziyaret nedeniyle teşekkür ederek kendilerini Manisa´da görmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti.



Asırlık borsa, yeni yüzyılın binasının temelini dualarla attı

Somaspor kötü gidişatı durdurmak istiyor

Odun ateşinde 50 yıllık gelenek

Gündüz Bakım Evi ve Çocuk Kulübü Projesinde Çalışmalar Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Kafede Bıçaklı Saldırı: Yaralı Cep Telefonunu Bırakmadı

Bu nasıl vicdansızlık! Doğurduğu bebeği çöpe attı

Menopoz bir son değil, yeni bir başlangıçtır

Manisa'da eğitim doğayla bütünleşti: Telefon yerine kitap, ekran yerine doğa

Devrilen motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

Vali Özkan ve beraberindekilerden şehit ailesine anlamlı ziyaret

Enes Pınar bir ayda iki kez Balkanları fethetti

Seramiksan fabrikasında hırsızlık

Aile faciası: Oğlunu öldürdü, eşini ağır yaraladı

Kadın emeğiyle yerel kalkınma güçlendiriliyor

SMA'lı olarak doğdu, şimdi hasta bakıyor

Ege Üniversitesinin kültür ve sanat etkinlikleri göz doldurdu

Silahlı saldırıya uğrayan okul müdürünün tedavisi devam ediyor

Dünya 2.’si kadın kuaför Denizli’nin gururu oldu

Eski sistem anahtar tarihe karışıyor

Paşaköy zoru başardı: 0-3

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Salı günü görev yapacak doktorlar

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Güncel 2.12.2016 13:39:14 630 0
Tarih: 02.12.2016 13:39 Güncelleme: 02.12.2016 13:39
Haberi Sesli Oku