Anahtar Kelimeler: 0

KAÇAK AVLANAN BALIKLARA EL KONULDU

 

ALİBEYLİ - Saruhanlı İlçesinde, avlanması ve satışı yasak olan dönemde satışa sunulduğu tespit edilen 18 adet sazan balığına el konuldu.

 

Alınan bilgiye göre, Alibeyli Beldesinde seyyar olarak kurulan tezgahta balık satışı yapıldığı ihbarını alan Saruhanlı İlçe Jandarma Komutanlığı bölgeye hareket etti.

 

Gölmarmara İlçesinden geldiği tespit edilen E.B’nin (45) 1 Mart-1 Haziran tarihleri arasında avlanması ve satışı yasak olan sazan balığını kurduğu tezgahta seyyar olarak sattığı belirlendi.

 

Plastik varil içindeki suda bulunan ve canlı olduğu öğrenilen toplam 70 kilogram ağırlığındaki 18 balığa el konuldu. Balıklar, canlı olduğu için uzman ekip nezaretinde Manisa’daki Gediz nehrine bırakıldı.

 

Saruhanlı Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü Su Ürünleri Kontrol görevlilerince E.B hakkında, su ürünleri kanununun 23/b maddesi gereğinde 923 lira idari para cezası uygulandı.

 

E.B, konuyla ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada, balıkları kendisinin avlamadığını, Salihli ilçesinden satın aldığını ancak buna dair elinde fatura olmadığını belirtti.

 

Kendisinin ekmek parası peşinde olduğunu ifade eden E.B, bunun suç olduğunu bilmediğini ve bu suçu bilinçli olarak işlemediğini savundu.

 

Muammer Kökcüoğlu



Manisa FK - Vanspor FK maçının ardından

Trendyol 1. Lig: Manisa FK: 2 - Vanspor FK: 1

Sarıgöl Gençlerbirliği Belediyespor ilk galibiyetini deplasmanda aldı

Yoldan çıkan otomobil takla attı; 2 yaralı

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden Kış Öncesi Anlamlı Destek

Ameliyat yaptığı sırada kalp krizi geçiren doktor hayatını kaybetti

ANKARA DEMİRCİLİLER DERNEĞİ’NDE RAMAZAN SARICA GÜVEN TAZELEDİ

Turgutlu Berberler ve Kuaförler Odası’nda Seçim Hareketlendi!

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

akan Bak, Soma’da stat açılışı yaptı

Saruhanlı'da vefat...

TIR'a Arkadan Çarpan Otomobilde 2 Kişi Hayatını Kaybetti

KAYINPEDER, GELİNİNİ TABANCAYLA YARALAYIP, ONUN KIZ KARDEŞİNİ ÖLDÜRDÜ

Kamyonetle otomobil çarpıştı: 2 ölü, 2 yaralı

Otomobil şarampole devrildi: 2 ölü, 1 yaralı

Gençlerden ‘sürdürülebilir turizm’ vurgusu

EGİAD 35. yılını görkemli bir geceyle kutladı

77 yaşındaki adam eşini baltayla öldürüp banyoya gömdü

Defne fidanları toprakla buluştu

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
22.04.2013 17:47:17 567 0
Tarih: 22.04.2013 17:47 Güncelleme: 22.04.2013 17:47
Haberi Sesli Oku