Anahtar Kelimeler: Bakü Burak Özçivit yarışı

MAGAZİN - Başrollerini Burak Özçivit ve Murat Boz´un paylaştığı ?Kardeşim Benim? filminin galası Bakü´de yapıldı. Galaya akın eden Burak Özçivit hayranları, ünlü oyuncuyla fotoğraf çektirmek için birbiriyle yarıştı.

Bakü´de Burak Özçivit yarışı - Tıkla İzle

Başrollerini Burak Özçivit ve Murat Boz´un paylaştığı ?Kardeşim Benim? filminin galası Nizami Sinema Merkezi´nde gerçekleşti. Galaya film oyuncuları Burak Özçivit ve Aslı Enver katılırken, Murat Boz ise özel işlerinden dolayı gelemedi. Galaya Burak Özçivit hayranları yoğun ilgi gösterdi. Adeta gece akın eden Özçivit hayranları, ünlü oyuncu ile fotoğraf çektirmek için birbiriyle yarıştı. Daha oyuncuları ve davetliler, filmi izlemek için salona girdi.

Galada düzenlenen basın toplantısında filmin çok eğlenceli geçtiğini anlatan Burak Özçivit, ?Bu normal sinema filmlerinden biraz farklı sebebi bu anlattığımız şeyler. Bir aile olarak hazırlandık diyebiliriz. Önemli olan bir ortak noktamız vardı enerjiyi yakalamak. Onu da yakaladığımızı düşünüyoruz ama bu enerji beklediğimizin çok-çok üstünde çıktı. O yüzden o senin dediğin boşlun o kadar oldu ki set bittikten sonra o günleri özledik o günleri aradım. Hala izlediğimizde bile eğleniyoruz. İnanılmaz eğlendik. Dediğiniz gibi öyle bir sınırımız olmadığı için kendinizi özgür bıraktığınızda işte bu kadar eğlene biliyoruz? dedi.

Özçivit, Azerbaycan´da her zaman sevgiyle karşılandığını vurgulayarak, ?Kardeş ülke her zaman bize bu güzelliği gösteriyor. Geçen sene de geldim, geçen sene de bunu yaşadım ve yine burada sizlere söylemiştim. Bizi çok mutlu ettiniz. O yüzden hiç şaşırtmıyorsunuz. Ben tahmin ediyorum zaten. İnşallah seneye de geleceğiz? ifadelerini kullandı.

Burak Özçivit ve Aslı Enver, hani Hollywood starıyla birlikte oynamak istediklerini de açıkladı. Gelen bir soru üzerine Aslı Enver, "Leonardo Dicaprio" yanıtını verirken, Burak Özçivit ise net bir tercihinin olmadığını söyledi.

Filme nasıl dahil olduğuyla ilgili soruyu yanıtlayan Aslı Enver, ?Murat ve Burak anlaştıktan sonra bana film çekimlerinden 5 gün önce teklif geldi. Ben de onun üzerinde senaryoyu okuyup onun üzerine yönetmenle görüşmeye gittim. Çok kısa süre olduğu için kendi başıma iyi bir şekilde çalışmayacağımız düşündüğümü söyledim. Fakat Burak, Murat ve yönetmenimiz o kadar yardımcı oldular ki, gerçekten ikna ettiler beni. Ben de bunun üzerine filme girdim ve iyi ki de girdim. Şu an çok mutluyum sonuçtan ve çektiğimiz filmden? diye konuştu.



Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da vefat...

Hasta Memnuniyeti En Büyük Motivasyon Kaynağı

Saruhanlı Devlet Hastanesi’ne Yeni Dahiliye Uzmanı: Uzm. Dr. Okan Özak Göreve Başladı

17 yaşındaki lise öğrencisi motosiklet kazasında hayatını kaybetti

Uzm. Dr. Seher İdil Hastanemizde Göreve Başladı

Manisa'da Tartışma Cinayetle Bitti! Şüpheli Kaçarken Yakalandı

Miniklerden Doğaya Anlamlı Dokunuş: “Toprağın Diriliş Hikâyesi” Hayat Buluyor

Marmara Gölü yıllar sonra yeniden göçmen kuşları ağırlıyor

Saruhanlı Belediyesi’nden Annelere Anlamlı Destek

Paşaköy’de Av Köpekleri Yarışması Coşkusu

Saruhanlı’nın Gururu: Uşak Yarı Finallerinden Büyük Başarı!

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı’da Vefat…

SARUHANLI’NIN ALTIN ÇOCUKLARI FİNALLERDE!

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı'da Gece Yarısı Nefes Kesen Kurtarma: İş Makinesiyle Hayata Tutundular

Elektrik akımına kapılan işçi öldü

SARUHANLI’DA CHP’Lİ İSİMLER SAHAYA ERKEN İNDİ: TEMASLAR YOĞUNLAŞTI

Manisa'da yeni uzman hekim göreve başladı!

Saruhanlı Halk Eğitim’den Orman Yangınları Müdahale Ekiplerine İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Magazin 11.02.2016 09:14:49 0
Tarih: 11.02.2016 09:14 Güncelleme: 11.02.2016 09:14
Haberi Sesli Oku

Magazin

Magazin Haberleri