Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, internet fiyatlarında indirime gidileceğini açıkladı.

HABER MERKEZİ - Bakan Elvan, 30 Mart’ta yapılan Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından belediye başkanlığı seçimlerinin iptal edildiği Çankırı’nın Şabanözü ilçesini ziyaret etti. İlçe girişinde AK Parti Çankırı Milletvekilleri İdris Şahin ve Hüseyin Filiz, Vali Vekili Yakup Tat, Çankırı Belediye Başkan Vekili Mustafa Potukoğlu ve partililerce karşılanan Elvan, mermi, mühimmat ve çorap fabrikalarında incelemelerde bulundu. Üretim hakkında yetkililerden bilgiler alan Elvan, fabrikalarda çalışan işçilerle sohbet etti.

"BAŞBAKANIMIZA SELAM SÖYLEYİN"

Mermi üretimi yapan fabrikada bir işçiyle sohbet eden Bakan Elvan, işçiye herhangi bir şikayetinin olup olmadığını sordu. İşçi ise hiçbir şikayeti bulunmadığını ifade ederken, "Başbakanımıza çok selam söyleyin, maaşlarımıza azcık zam yaparsa daha memnun oluruz" dedi.

Elvan, daha sonra fabrika çıkışında bekleyen gazetecilerin sorularını yanıtladı. Türkiye’de son 10 yılda internet fiyatlarında yaşanan düşüşe dikkat çeken Bakan Elvan, "İnternet toptan satışında bir indirime gidiliyor. Bu indirimden sonra internet servis sağlayıcılarının da bir indirime gitmesini bekliyoruz. Yani internet fiyatları daha da aşağı düşecek" dedi.

Türkiye’nin internet altyapısı itibarıyla oldukça iyi konumda olduğunu dile getiren Elvan, "Daha önce de ifade ettim. 2002 yılında Türkiye’de geniş bant abonemiz hemen hemen hiç yoktu, 20 bin civarında abonemiz vardı. Bugün 35 milyona yaklaştı. Avrupa ülkelerinin üzerinde abone sayısına sahip olduğumuzu görüyoruz. Örneğin, Almanya’da geniş bant abone sayısı 25 milyonken bizde 35 milyona yaklaştı" ifadelerini kullandı.



“Kuraklıktan zarar gören çiftçilerimiz yardım kapsamına alınmalıdır”

Türkiye güne akaryakıt zammıyla başladı. 6 gün sonra neler olacak neler

Fenalaşan arkadaşına müdahale etti, ikisi de kalp krizinden öldü

Manisa'daki yabancı nüfus azalmaya devam ediyor

Manisa TSO Meclis Salonuna Mimar Ferdi Zeyrek’in adı verildi

Zeki Bilgin’den “Hurda Davası”na ilişkin açıklama: "Yargılanmışım, ceza almışım gibi gösteriliyor"

Bebeklerine merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismini verdiler

Sıcak çarpmasından basit önlemlerle korunmak mümkün

Ferdi Zeyrek’in kızı Nehir, TYT’ye CHP Lideri Özgür Özel ve annesiyle geldi

Alaşehir Belediyesi'nden merhum Ferdi Zeyrek için pilav hayrı

Besim Dutlulu'nun ilk ziyareti Ferdi Zeyrek'in mezarı oldu

Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

Manisa Belediyesi Yeni Akit ve Zekeriya Say için harekete geçti!

Bir Lokma Bin Dua: Ferdi Başkanımızın Aziz Hatırasına

Merhum Başkan Zeyrek anısına hayır yapıldı

Başkan Zeyrek’i kurtarmak için zamanla yarışıldı

SARUHANLI’DA JANDARMA TEŞKİLATININ 186. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI

Havuzlarla ilgili korkutan gerçek

CHP Genel Başkanı Özel, Başkan Zeyrek için düzenlenen mevlide katıldı

Nehir Zeyrek’ten Tepki: ‘O adamı nasıl serbest bırakabiliyorsunuz?’

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Ekonomi 28.05.2014 18:37:45 444 0

Tarih: 28.05.2014 18:37
Haberi Sesli Oku
28.06.2025 09:27:00