Haberi Sesli Oku
  • BIST 100

    9997,91%-1,39
  • DOLAR

    32,42% 0,39
  • EURO

    34,85% 0,00
  • GRAM ALTIN

    2400,98% 0,79
  • Ç. ALTIN

    3866,91% 0,39

BAKAN KASAPOĞLU´NDAN ÖĞRENCİLERE SPOR MALZEMESİ

BAKAN KASAPOĞLU´NDAN ÖĞRENCİLERE SPOR MALZEMESİ

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, geçtiğimiz ay gerçekleştirdiği Manisa ziyaretinde öğrencilerin istemiş olduğu spor malzemelerini gönderdi.

MANİSA - Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, geçtiğimiz ay gerçekleştirdiği Manisa ziyaretinde öğrencilerin istemiş olduğu spor malzemelerini gönderdi.

 Bakan Kasapoğlu, geçtiğimiz Eylül ayında bir dizi ziyaret için geldiği Manisa´da Kula, Selendi ve Gölmarmara ilçelerindeki öğrencilerle bir araya gelmişti. Ziyarette öğrencilere spor malzemesi sözü veren Bakan Kasapoğlu, Öğrenciler için gerekli spor malzemelerini gönderdi. Bakan Kasapoğlu´nun talimatıyla Gölmarmara´da bulunan Şehit Özcan Yılmaz İlkokulu ve Hulki Şanlıtop Anadolu Lisesi, Kula´da eğitim veren İbrahim Özboyacı Lisesi, Kız Meslek Lisesi ve Atatürk Ortaokulu ile Selendi´de yer alan Çamlıca İlkokulu, Rahmanlar İlkokulu ve Selendi Anadolu Lisesi öğrencilerine gönderilen spor malzemeleri okulların yönetimlerine ve öğrencilere teslim edildi. Öğrenciler, spor malzemelerini gönderen Bakan Kasapoğlu´na teşekkür etti.



ASAYIŞ


POLİTİKA


SON DAKİKA


MEDYA


Foto Galeri Tümü


TÜM HABERLER


Yükleniyor