GÜNDEM - Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, hangi ad altında olursa olun ve kim yaparsa yapsın ve ne uğruna yaparsa yapsın terörün alçaklık şerefsizlik ve namussuzluk olduğunu söyledi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, hangi ad altında olursa olun ve kim yaparsa yapsın ve ne uğruna yaparsa yapsın terörün alçaklık şerefsizlik ve namussuzluk olduğunu belirterek, ?Kim teröre yandaş oluyorsa, onu görmezden geliyorsa, onu destekleyen yazı yazıyorsa, onu kapatmaya çalışıyorsa o da şerefsizdir, alçaktır, namussuzdur. Hiçbir ayırımı yapmadan söylüyorum? dedi. 

AK Parti Yozgat İl Teşkilatı tarafından Bilal Şahin Kültür Merkezinde düzenlenen İl Danışma Meclis Toplantısına katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, son günlerde yaşanan terör olaylarına tepki gösterdi. Bakan Güllüce, televizyonlara bakmanın dahi insanı rahatsız eder hale geldiğini belirterek, ?Son günlerde üst üste gelen şehit haberleri rahatsız etmektedir. Malatya´daydım, orAda bir şehidimizin cenaze töreninde bulundum. Üsteğmen İbrahim Tanrıverdi, fakir işçi emeklisi Kürt ailesinin çocuğu, öldüren kim Kürtler adına eylem yapan terör. Bu kardeşimize ve bütün şehitlerimize Allah rahmet eylesin? dedi.

Bir kısım terör sempatizanı kendilerini aydın diyen takımın, basında ?iki polis için bu operasyonlar bu eylemler değer mi´ dediğini hatırlatan Bakan Güllüce, ?Buna ağzımızı bozmadan nasıl konuşacağız. Ağzımızı bozmadan nasıl konuşalım derken de aslında söylemek istediğimiz söylemiş oluyoruz herhalde. On binlerce insanın katiline son iki polis diye önümüze getirip koyuyorsunuz, kaç on bin, kaç iki polis, nice fakirleri, nice gariplerin, niye kadınları, nice yoksulları katletmedi mi? Kaldı ki iki polis olsa katil katil değil mi? Biz devamlı, hangi ad altında olursa olun ve kim yaparsa yapsın ve ne uğruna yaparsa yapsın, terör alçaklıktır, şerefsizliktir, namussuzluktur. Kim teröre yandaş oluyorsa, ona sempatik bakıyorsa , onu görmezden geliyorsa, onu destekleyen yazı yazıyorsa, onu kapatmaya çalışıyorsa o da şerefsizdir, alçaktır, namussuzdur. Hiçbir ayırımı yapmadan söylüyorum. Hangi renk, dil, din, ırk, ne adına yapılırsa yapılsın çünkü terör bir insanlık suçudur. Terör sadece yapıldığı ülkeye has değil bütün insanlığa yapılmış bir insanlık suçudur. Bütün dünyaya sesleniyorum, eğer başka bir dinden ırktan, dinden olsanız, bir insanlık suçu işlemiş olan bu Türkiye´deki teröristleri lanetlemeniz gerekir, terör akrep gibidir döner sizi de sokar" diye konuştu. 



Kula’da Kütüphaneler Haftası coşkuyla kutlandı

Don afetini yaşadı çalışmaya ara vermedi

TBMM zirai dondan etkilenen üreticiler için adım attı

Kaymakam Güldoğan, don afeti yaşayan bağları yerinde inceledi

Vali Özkan: "Çiftçilerimizin yanındayız"

Saruhanlılı çiftçiler için don tehlikesi devam ediyor

Manisa'da don afeti üzüm bağlarına büyük zarar verdi

Don afetinin sadece Sarıgöl’e zararı 2,25 milyar TL

Kaymakam Acar, dondan etkilenen bağları inceledi

Polis Haftası Kutlamaları Başladı

Salihli ve Kula'da Türk Polis Teşkilatı'nın 180. yılı kutlandı

Saruhanlı Belediyesi’nin 2024 Yılı Faaliyet Raporu Oy Birliğiyle Kabul Edildi

Saruhanlı Belediyesi’nden 320 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Yardımı

SARUHANLI’DA 21 MART NEVRUZ BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Şehit Görece’nin ailesine Devlet Övünç Madalyası verildi

Manisa’da Devlet Övünç Madalyası ve Berat Tevcih Töreni düzenlendi

Saruhanlı, İzmir’in su kuyusu planına karşı sesini yükseltiyor!

Saruhanlı'dan İzmir'e su kuyusu tepkisi

Acılı babadan yürek burkan paylaşım: "Böyle gittik, dönemedik"

Dumfet Manisa İl Başkanı Balta: DUMFED Manisa'da Teşkilatlanma Hızla İlerliyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 2.08.2015 15:06:28 477 0

Tarih: 02.08.2015 15:06
Haberi Sesli Oku
18.04.2025 12:53:00