Anahtar Kelimeler: 0

BAHÇELİ MESİR FESTİVALİNE KATILACAK

 

MANİSA - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 473. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali'ne katılacak.

 

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 473. Uluslararası Manisa Mesir Macunu Festivali'ne katılacağını ve mesir saçacağını bildirdi.

 

Ergün, yaptığı yazılı açıklamada, festivalin kente yakışır bir şekilde kutlanmasını sağlamak için çalıştıklarını bu yılki etkinliklere MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de katılacağını belirtti.

 

Devlet Bahçeli'yi Manisa'da ağırlayacak olmanın gururunu yaşadıklarını ifade eden Ergün, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

 

"Sayın Devlet Bahçeli Mesir Festivali'ne katılarak halkımıza mesir saçacaklardır. Bu anlamda kendisini en iyi şekilde ağırlayacak olmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Sayın Devlet Bahçeli 23 Mart Cumartesi günü Bursa'da yapılacak olan mitingin akabinde Manisa'ya hareket edecekler. Aynı akşam elçilikler ve yabancı konuklarımız nezdinde verilen kokteyle katılacaklar. Ertesi gün kendisini belediyede ağırlayacağız. Belediye ziyaretinin sonrasında da geleneksel kortej yürüyüşümüzde, mesir saçım töreninde yer alacaklar. Saçım töreninin bitmesinin ardından Manisa Belediyesi olarak 9 yeni merkezimizin açılış törenini sayın Devlet Bahçeli ile gerçekleştireceğiz. Toplu açılış törenimiz Cumhuriyet Meydanı'nda saat 15.30'da olacak. Törenin ardından bir değişiklik olmadığı takdirde sayın Bahçeli'yi MHP İl ve Merkez İlçe Başkanlığı'nın yeni binasının açılışının sonrasında Manisa'dan uğurlayacağız."

 

Haber Merkezi



Saruhanlı’dan tayini çıkan Hâkim ve Savcılara Veda Yemeği

Yangından geriye gözyaşı kaldı

Başkan Balaban, orman yangınlarına dikkat çekti

Yangında öncü araç, yaralıya uçan İHA

Çukurbağ Spor Tesisi'ne merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismi verildi

Keneyi yakmak isterken ormanı yaktı

Muhammed Yakut hayatını kaybetti: Cinayet mi ecel mi?

Bakan Yumaklı: "Yangınların 6’sı halen aktif, Akhisar’da tek noktaya yoğunlaştık"

“Kuraklıktan zarar gören çiftçilerimiz yardım kapsamına alınmalıdır”

Türkiye güne akaryakıt zammıyla başladı. 6 gün sonra neler olacak neler

Fenalaşan arkadaşına müdahale etti, ikisi de kalp krizinden öldü

Manisa'daki yabancı nüfus azalmaya devam ediyor

Manisa TSO Meclis Salonuna Mimar Ferdi Zeyrek’in adı verildi

Zeki Bilgin’den “Hurda Davası”na ilişkin açıklama: "Yargılanmışım, ceza almışım gibi gösteriliyor"

Bebeklerine merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismini verdiler

Sıcak çarpmasından basit önlemlerle korunmak mümkün

Ferdi Zeyrek’in kızı Nehir, TYT’ye CHP Lideri Özgür Özel ve annesiyle geldi

Alaşehir Belediyesi'nden merhum Ferdi Zeyrek için pilav hayrı

Besim Dutlulu'nun ilk ziyareti Ferdi Zeyrek'in mezarı oldu

Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
14.03.2013 18:09:26 499 0

Tarih: 14.03.2013 18:09
Haberi Sesli Oku
4.07.2025 10:15:00