SARUHANLI - Manisa Büyükşehir Belediyesporumuzun badminton takımı sporcuları, Covid-19 salgını dolayısıyla antrenmanlarını evde sürdürüyor. Antrenman programları ile başarılı sporcularımızın performans devamlılığının sağlanması amaçlanırken, diğer yandan okuma saatleri ve sosyal etkinlik aktivite planlamaları yapılarak, küçük sporcularımızın mental gelişimleri de destekleniyor. 

Manisa Büyükşehir Belediyesporumuzun badminton altyapı sporcuları, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını dolayısıyla yaklaşık 75 gündür antrenmanlarına evlerinde devam ediyor. Badminton Antrenörümüz Hatice Tokmakçı tarafından hazırlanan antrenman programları, gün içinde iki kez gerçekleşiyor. Online platform üzerinden gerçekleştirilen antrenmanlarda, sporcularımızın performans devamlılığının sağlanması amaçlanıyor.

Yeni Başarılara Ulaşmak İstiyoruz

Manisa Büyükşehir Belediyesporumuzun Badminton Antrenörü Hatice Tokmakçı, koronavirüs sürecinde sporculara yönelik olarak antrenman programlarının yanı sıra aktivite programları da hazırladıklarını dile getirdi. Tokmakçı, “Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında yaklaşık 2 buçuk aylık süreyi geride bıraktık. Sportif faaliyetlerin durdurulması nedeniyle, sporcularımız antrenmanlarına evlerinde devam ettiler. Online bir uygulama üzerinden antrenman programlarımızı gerçekleştiriyoruz. Sporcularımızın yaşları küçük olduğu için süreci daha kontrollü geçirmeyi amaçladık. Sporcularımızın aileleri ile görüşerek, uzaktan eğitim saatlerinin dışında okuma saatleri ve aktivite planlamaları yaptık. Çocuklarımızın, değişen yaşam koşullarından etkilenmemesi ve hayatlarını yeni normal yaşam kurallara göre şekillendirmeleri için çalışıyoruz. Sportif performans devamlılığının sağlanması ile birlikte mental süreçleri de başarılı bir şekilde sürdürmeyi hedefliyoruz. İnşallah, bu sürecin atlatılması ile yeni başarılara ulaşmak istiyoruz” diye konuştu.



Yolcu minibüsü devrildi: 13 yaralı

Yağışlı hava kazayı beraberinde getirdi

Salihli'de kamyonet devrildi: 1 ölü, 1 yaralı

Seyir halindeki minibüsün üstüne ağaç devrildi

Otomobilin çarptığı çocuk yaralandı

Tarlada ölü olarak bulundu

İş kazası: 1 ölü

Üniversiteli genç kız arkadaşının evinde ölü bulundu

Şehit ateşi Muğla'ya düştü

Apartman dairesinde yangın: 5 kişi kurtarıldı

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Çarşamba günü görev yapacak doktorlar

Saruhanlı’da Vefat…

SARUHANLI ESKİ BELEDİYE BAŞKANI ZEKİ BİGİN’DEN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM: “PARTİ EMEKÇİLERİ NEREDE?”

Yavuz Ağıralioğlu Manisa’ya geliyor

Ege Üniversitesinin endemik tür cenneti: Botanik Bahçesi

Saruhanlı'da vefat...

Bebeğini havalandırma boşluğuna atan anne tutuklandı

Okul müdürü otizmli öğrenciyi merdivenlerden itti

10 Kasım Atatürk'ü Anma Doğa Yürüyüşü

HALK EĞİTİMİ KURUMLARI ARASI MUAYTHAİ ŞAMPİYONASI SARUHANLı EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİ

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 3.06.2020 10:16:00 1023 0
Tarih: 03.06.2020 10:16 Güncelleme: 03.06.2020 10:16
Haberi Sesli Oku