Anahtar Kelimeler: Şehidimiz Çetin Unutulmadı

Siirt'in Pervari ilçesinde askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Turgutlulu Jandarma Pilot Yüzbaşı Anıl Barış Çetin'i, Manisa Büyükşehir Belediyesi unutmadı. Şehadetinin 10. yılında Turgutlu’da şehidimizin isminin verildiği okulda, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Mevlid-i Şerif okutuldu ardından da pilav hayrı yapıldı.

Milli ve manevi duygulara hassasiyetle yaklaşan Manisa Büyükşehir Belediyesi, önemli bir çalışma başlattı. Vatan savunmasında canlarını feda eden şehitlerimizi unutmayan Büyükşehir Belediyesi, şehitlerimizin şehadet yıl dönümlerinde anma programı düzenliyor. Bu kapsamda Siirt'in Pervari ilçesinde askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan Turgutlulu Jandarma Pilot Yüzbaşı Anıl Barış Çetin'e şehadetinin 10. yılında bir anma programı düzenlendi. Programa, aziz şehidimizin annesi Nevin Çetin, babası Abdullah Çetin,  kardeşi Pınar Çetin, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Halim Karaer, Turgutlu Cumhuriyet Başsavcısı Ali Biçer, Milliyetçi Hareket Partisi Turgutlu İlçe Başkanı Halil Konuş, AK Parti Turgutlu İlçe Başkanı Serkan Baş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez, İlçe Sağlık Müdürü Bilgehan Hasyiğit, Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Turgutlu Temsilcisi Ahmet İlter, Mezarlıklar Dairesi Başkanı Orçun Abalı, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Gökhan Aslan ve vatandaşlar katıldı.

Eller semaya açıldı, dualar edildi

Yoğun katılımla gerçekleşen programda Mevlid-i Şerif okutuldu. Ardından eller semaya açılarak şehidimiz Çetin’in ruhuna ithafen dualar edildi. Daha sonra ise Manisa Büyükşehir Belediyesi Mobil İkram Aracı ile pilav hayrı yapıldı.

Duygu dolu anlar yaşandı

Şehidimizin rahmetle anıldığı programda duygu dolu anlar yaşandı. Bu anlamlı program nedeniyle memnuniyetini dile getiren şehit Çetin’in anne ve babası, Şehit, Dul ve Yetimler Derneği Turgutlu Temsilcisi Ahmet İlter, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti. Program sonunda Genel Sekreter Yardımcısı Ali Öztozlu, şehit Çetin’in annesine Yasin-i Şerif ve Türk bayrağı takdim etti.



Saruhanlı'dan İzmir'e su kuyusu tepkisi

Acılı babadan yürek burkan paylaşım: "Böyle gittik, dönemedik"

Dumfet Manisa İl Başkanı Balta: DUMFED Manisa'da Teşkilatlanma Hızla İlerliyor

Bakanlık zeytinyağındaki son hileyi ifşa etti! Organik diye satılıyordu içinden çıkanlar şaşırttı

CHP’den Başkan Ekrem Cıllı’ya taşınmaz satışı eleştirisi: "Verdiğiniz sözleri unutmayacağız”

Saruhanlı'dan İzmir’e su aktarımına tepki: Kaderimizle oynamayın, günahtır!

Yunusemre 100. Yıl Meydanı’nda iftar sofrası kurdu

Yunusemre’de Ramazan Çarşısı kuruldu

Gölmarmara'da 2 bin kişilik iftar sofrası

Manisa Büyükşehir’de en düşük maaş 42 bin lira oldu

Lavender Robotics İtalya'dan 2 ödülle döndü

Soma davasına savcılık mütalaasını verdi

Ege'de korkulan oldu! Profesör tehlikenin geldiğini açıkladı

Baba dediği kişi gerçek babasının katili çıktı! Gerçeği DNA testiyle çıktı

Evlerde Ramazan hazırlıkları başladı

Kore Gazisi son yolculuğuna uğurlandı

Sözleşmeli Er kazada hayatını kaybetti

Açlıkla boğuşan emekliye bir darbe de SGK'dan geldi! Maaş konusunda sıcak gelişme

Saruhanlı’nın Nüfusu 57.935 Oldu

Ege'de deprem fırtınası! Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan iki korkunç ihtimali sıraladı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 12.11.2022 12:16:00 648 0

Tarih: 12.11.2022 12:16

Haberi Sesli Oku

Gündem

Gündem Haberleri