AZİMLİ MAHALLESİ BAŞKAN ERGÜN’Ü BAĞRINA BASTI

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Saruhanlı ilçe programı kapsamında Azimli mahallesini ziyaret etti. Başkan Ergün’ü bağrına basan mahalle sakinleri, alt ve üstyapı çalışmaları ile Azimli’nin çehresinin değiştiğini belirterek, Başkan Ergün’e teşekkür ettiler. 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Saruhanlı ilçesini ziyaret etti. Başkan Ergün İshakçelebi mahallesi ziyaretinin ardından Azimli mahallesi sakinleriyle  bir araya geldi.  Mahalle Muhtarı Osman Yanar tarafından karşılanan Başkan Ergün’e, MHP TBMM Grup Başkanvekili Erkan Akçay ve Manisa Milletvekili Adayları Ali Uçak ve Şehnaz Güvendik Arık, MHP İl Başkanı Cüneyt Tosuner, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Burak Aslay, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcıları, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları, Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Daire Başkanları, Manisa Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Ertuğrul Aytaç, Büyükşehir Belediyesi ve Saruhanlı Belediyesi Meclis Üyeleri, MHP Saruhanlı İlçe Başkanı Baki Ulu, AK Parti İlçe Başkanı Ekrem Cıllı, Ülkü Ocakları İl Başkanı Nazmi Akçay, KAÇEP İl Başkanı Neşe Töz, Saruhanlı KAÇEP Başkanı Didem Anat, MANULAŞ Genel Müdürü Özgür Temiz ve Mahalle Muhtarları eşlik etti. Mahalle muhtarı Osman Yanar’ın çiçek takdimi sonrasında Başkan Ergün, mahallede kendisine büyük ilgi gösteren vatandaşlarla tek tek tokalaşarak sohbet etme fırsatı buldu.  Çocuklara kırtasiye seti ve top hediye etti. 

“Alt ve üstyapı yenilendi”

MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından Azimli mahallesinde alt ve üstyapı yatırımları kapsamında, 5 bin 400 metre içme suyu hattı, 5 bin 600 metre kanalizasyon hattı yapım işi, 31 bin metrekarelik kilitparke taşı döşeme işi gerçekleştirildi. 250 ve 500 kişilik foseptik imalatı yapıldı. 165 adet uzaktan okumalı mekanik sayaç ücretsiz olarak hanelerin dışına taşındı. İçme suyu deposunun bakım onarım ve yenilemesi yapıldı. 1 kilometrelik dere temizliği yapılarak 1.100 ton rüsubat (çöp) temizlendi. 3 adet prefabrik kutu menfez imalatı gerçekleştirildi. Bu yatırımların toplam maliyeti 5 milyon 164 bin TL oldu. 

Büyükşehir 20 Kilometrelik Beton Yol Çalışması Yaptı

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Azimli mahallesinde 9 Milyon 300 bin TL yatırım bedeli ile 20 kilometrelik beton yol çalışması yapıldı. Katı Atık Transfer İstasyonu inşa edildi. Mahalleye Sağlık Evi kazandırıldı. 

“Her zaman Cengiz Başkanımızın yanındayız”

Mahalle muhtarı Osman Yanar,  “İyi bir yöneticide 3 özellik vardır. Parayı, zamanı ve insanları iyi yönetir. Bu özellikler Cengiz Başkanımda var. Mahallemize 100 yıllık yatırım yapıldı. Yapılan hizmetleri görmemek duymamak için ya kör ya sağır olmak lazım. Azimli çok güzel oldu. Mahallemize teşrif eden ve her zaman yanında olacağımız Manisa Büyükşehir Belediye Başkanım Sayın Cengiz Ergün ve emek veren herkese teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. ” dedi.

Akçay, MHP’nin Üretken Belediyecilik anlayışına değindi

MHP Grup Başkan Vekili ve Manisa Milletvekili Adayı Erkan Akçay da, Azimli mahallesinde yaptığı konuşmada önümüzdeki seçimlerin önemine değinerek, Türk ulusunun aynı bayrak altında yaşadıkça başaramayacağı hiçbir şey yoktur. Milliyetçi Hareket Partisi’nin Üretken Belediyecilik anlayışını en iyi şekilde yansıtan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ediyoruz” dedi. 

Ali Uçak, “Cengiz Başkanım Manisa’ya çok güzel hizmetler yaptı”

MHP Manisa Milletvekili Adayı Ali Uçak, “Biz ay yıldızlı bayrağın altında bir arada oldukça her şeyi başarırız. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, Manisa’ya çok güzel hizmetler yaptı. Burada bulunan herkesin huzurunda kendisine teşekkür ediyorum” dedi. 

Azimli’nin çehresi değişti

Azimli mahallesi sakinleri tarafından büyük bir coşku ile karşılanan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “780 tane kırsal mahallemiz var. Şu ana kadar 265 tanesinin altyapı ve üstyapısını yaptık. İnşallah geri kalan mahallelerimize de alt ve üstyapı hizmetlerimizi götüreceğiz. Allah bizlere bu hizmetleri yapmayı nasip etsin. Modern sokakları ve sağlam altyapısı ile Azimli mahallemizin burada yaşayan vatandaşlarımızın dediği gibi çehresi değişti. Daha güzel bir Manisa için canla başla çalışıyoruz” dedi.



Çocukluk arkadaşını kız meselesi nedeniyle çıkan tartışmada silahla vurarak öldürdü.

Çocukluk arkadaşını silahla vurdu! Kız meselesi kanlı bitti!

Soma ilçesinde kuruma tehlikesiyle karşı karşıya kalan gölette balık ölümlerinin önüne geçmek için kurumlar seferber oldu.

Balıklar ölmesin diye zamanla yarıştılar

Spor Toto Minikler Türkiye Judo Şampiyonası, Mardin’de 72 ilden gelen bin 344 sporcunun katılımıyla Artuklu Yeni Spor Salonu’nda yapıldı.

Salihlili judocular Erel ve Madan, Mardin’de şampiyon oldu

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu: "Özellikle gençlerimizde ve kadınlarımızda sigara kullanım oranları artmaya başladı"

Bakan Memişoğlu açıkladı: 10 milyon kişinin ölçümü yapıldı, yüzde 70'i fazla kilolu

Hedeflerinde yaşlı kadının evi ve parası vardı! Bakıcının kirli oyunu

Hedeflerinde yaşlı kadının evi ve parası vardı! Bakıcının kirli oyunu

Berber oldukları öğrenilen iki arkadaş araçlarının yanında başlarından vurulmuş halde ölü bulundu.

Tüyler ürperten olay! İki genç başlarından vurulmuş halde ölü bulundu

Dizi ve sinema filmi setlerinde başlayan 15 yıllık dostluklarını, Kulyas 2 isimli korku tarzındaki sinema filminde oyunculuklarıyla taçlandırdı.

MUHTEŞEM İKİLİ KULYAS 2'DE

Sağnak Serra Kalaycı 200 metre karışık, 100 metre ve 200 metre sırtüstünde ikinci.

Yunusemreli yüzücüler SEM yarışlarında göz doldurdu

Meme kanseri tanısı konulan 88 yaşındaki bir hastaya, anestezi verilmeden, palyatif tedavi amacıyla mikrodalga ablasyon işlemi başarıyla uygulandı.

O hastanede ilk kez uygulandı

"Hastalarımız tahlil hizmetine çok hızlı ulaşabiliyor"

Menemen'de hastane konforunda poliklinik

Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, Özel Aliağa Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde görev yapan eğitmenlere teşekkür sertifikası takdim etti.

Aliağa’da engelleri aşan eğitim

Alaşehir'de 2 bin 903 kök kenevir ve 8 kilo 820 gram kubar esrar ele geçirildi.

Alaşehir'de yasa dışı kenevir ekimine jandarma darbesi

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, "Yaşayan İnsan Hazinesi - Kültürel Miras Taşıyıcısı Hayri Dev'i ölümünün 7. yılında saygı, hürmet ve özlemle anıyoruz" dedi.

Başkan Arslan vefatının 7. yılında Hayri Devi unutmadı

Kemalpaşa ilçesinde bakım ve onarım çalışması sırasında elektrik akımına kapılan genç işçi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Elektrik akımına kapılan genç işçi hayatını kaybetti

Özge Ceren Deniz ile İnanç Öktemay’ın elektrik akımına kapılarak hayatlarını kaybettiği olaya ilişkin davaoa sanık sayısı 45’e yükseldi.

Elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin davada sanık sayısı arttı

Belediye İş 2 No'lu Şube Başkanı Savaş Atalay: "Cemil Başkan baskıyla, tehditle bizleri eline almaya çalışıyor"

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde işten çıkartılan işçilerin eylemi 9'uncu gününde sürüyor

Bakan Memişoğlu açıkladı: 10 milyon kişinin ölçümü yapıldı, yüzde 70'i fazla kilolu

Elektrik akımına kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin davada sanık sayısı arttı

Saruhanlı'da 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü

Kula’da 15 Temmuz Şehitleri dualarla anıldı

Manisa'da 15 Temmuz şehitleri dualarla anıldı

Manisalı 15 Temmuz gazisi o geceyi anlattı

Memur-Sen'den 15 Temmuz vurgusu

Saruhanlı’da orman yangınlarına karşı önlem ziyaretleri

Manisa'da 'Paranın doğduğu kent' UNESCO listesinde

Kırkağaç'ta 38. dönem uzman erbaşlar yemin etti

Serdar Kabaş’ın acı günü

MasterChef 2025’te ana kadro heyecanı! Kıyasıya mücadele de önlüğün ilk sahibi belli oldu

Kıbrıs gazisi Manisa’da törenle toprağa verildi

Manisa’da 4 stratejik yatırıma devlet desteği

Eş katiline 'İyi Hal'le ödül gibi ceza

Genç yaşta kalbine yenildi

Minik Deniz'den şehit babasına son bakış

Şehit Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Fikret Mangura son yolculuğuna uğurlanıyor

Başkan Zeyrek'in aile fertleri adına sahte sosyal medya hesabı açmışlar

TBMM Araştırma Komisyonu Saruhanlı’da Zirai Don İncelemesi Yaptı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Gündem 27.04.2023 10:17:00 1628 0

Tarih: 27.04.2023 10:17 Güncelleme: 27.04.2023 10:17
Haberi Sesli Oku
18.07.2025 16:54:00