SİNAMA - Hayata yeni adım atmış bir bedenin önüne geçmek miydi amacı, güçlü bir aileyi yok etmek mi? Başrollerini Tuğçe Kurşunluoğlu, Ayça Kuru, Sertan Erkaçan, Bedia Ener, Murat Ercanlı ve Zülal Memişoğlu´nun paylaştığı, sanatçı Alişan ve Mehmet Aslan´ın da konuk oyuncu olarak rol aldığı Azazil 2: Büyü´nüngalasıdün Metrocity Sinema Pink salonlarında gerçekleşti. Azazil 2 Büyü filmi izleyenlerin büyük beğenisini kazandı.

Metafizik uzmanı Salih Memişoğlu´nun seanslarına gelen hastalarının yaşadığı yüzde yüz gerçek olaylardan beyaz perdeye aktarılan korku - drama türündeki Azazil 2: Büyü, Metrocity´deki Sinema Pink´te ünlü isimlerin de katılımı ile gala gösterimi yaptı. Alişan ve Mehmet Aslan´ın yanı sıra dizi oyuncuları İbrahim Kendirci, Paşhan Yılmazel, şarkıcı Nilay Dorsa, sinema eleştirmeni Ömür Gedik, Şenol İpek ve ünlü radyo programcısı Cem Arslan galaya katılan isimler arasında yer aldı. 25 Mart Cuma günü Türkiye genelinde 150 sinema salonunda vizyona girecek Azazil 2 Büyü´nünyapımcılığını Burak Memişoğlu üstleniyor. Senaryosunu Murat Gürvardar´ın yazdığı filmin yönetmen koltuğunda ise Mustafa Özen bulunuyor.

Galada konuşan filmin yapımcısı Burak Memişoğlu "Azazil 2: Büyü" filminin korku ve drama türünde çekildiğini ve bir ailenin çöküşünü konu aldığını söyledi. Filmin iki buçuk ayda tamamladığını belirten Burak Memişoğlu, "Bizim çektiğimiz film, sadece bir korku filmi değil, içinde drama unsurları da var? dedi.

?´Dünyamızda Cinler, Büyüler ve Sihirler Var´´

Metafizik uzmanı Salih Memişoğlu ise, film için meşakkatli bir çalışma sürecinden geçtiklerini belirterek, "Ben metafizikle uğraşıyorum. Bu metafizik seansları sırasında başıma gelmiş bir olayı perdeye taşıdık. Bu filmi yaparken çok detaylı düşünerek çalıştık. Gelirini ´Dünya Şehit Çocukları Vakfı´na bağışlıyoruz. Sihir ve büyüyle uğraşan insanların başına gelenleri yaşanmış hikâyelerden yola çıkarak aktardık." değerlendirmesinde bulundu.

Memişoğlu, filmi on yaşındaki oğluna da izlettiğini kaydederek, sözlerine şöyle devam etti:"Hikâye, tamamen gerçek hayattan alınmıştır. Dünyamızda sihirler, büyüler, cinler vardır. Biz bunlarla yaşamaya alışmalıyız. Korunma yollarını bilmeliyiz. Sihir ve büyüden uzak durulmalı. Bütün bu hususlar filmde işlendi. Bizde senaryo çok. Bütün korku filmlerini çeken arkadaşlar benim yanıma gelirler. Ondan sonra çekerler. Ben yaptığım, yapacağım filmleri kendi adıma değil, milletimiz, çocuklarımız, yetimhaneler için yapacağım."



Saruhanlı’da Jandarmadan firari hükümlüye bağ evinde operasyon

Gülşah Durbay Yoğun Bakıma Alındı

Usulsüz rapor iddiası ile eski başhekim gözaltına alındı

Mahallenin kabusu olan avukat 40 araca zarar verdi

Uyuşturucu operasyonu

5 gündür kayıp olarak aranan 15 yaşındaki Berk, ölü bulundu

Saruhanlı Belediyesi’nden Engelli Vatandaşlara Akülü Tekerlekli Sandalye Desteği

SARUHANLI’DA VEFAT…

MANİSA KÖPRÜBAŞI’NDA DOĞALGAZ İÇİN İLK KAZMA VURULDU

Eski arkadaşların alkolü mekandaki kavgası cinayetle sonuçlandı: 1 ölü

Evin bahçesinde ölü halde bulundu

Traktöre çarpmamak için manevra yaptı, devrilen kamyonette yaralandı

Genç kızın hayatını kaybettiği evde siyanür tespit edildi

Silahlı kavgada 1 kişi yaralandı

Kanalizasyonda cenin bulundu

Devrilen traktörün altında kalan kadın yaralandı

Manisa Muaythai Takımı madalyalara ambargo koydu

BYD'ye tahsis edilen fabrika sahasında yeller esiyor

Geleceğin tapu teknikerlerine Kaymakam Dalak’tan mesleki rehberlik

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Salı günü görev yapacak doktorlar

Büyükşehir, Saruhanlı’da Temiz Çevre için Görev Başında… İşletmeye Cezai işlem uygulandı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Sanat 25.03.2016 10:17:02 1475 0
Tarih: 25.03.2016 10:17 Güncelleme: 25.03.2016 10:17
Haberi Sesli Oku