SARUHANLI - Voleybol Kadınlar 2. Lig 5. Grup 8. Hafta mücadelesinde Ayvalıkgücü Belediye Spor, deplasmanda Havran Fatih Belediye Spor’u 16-25, 19-25, 25-17 ve 23-25 biten setler sonucunda 3-1 mağlup etmeyi başardı.

Baştan sona üstün bir oyun sergileyen Ayvalıklı kızlar, ligde set dahi kaybetmeyen Havran'a kendi sahasında mağlubiyeti yaşatmış oldu. Geçen sezon Ayvalıkgücü takımında forma giyen sporcuları da bünyesinde bulunduran Havran kendi seyircisi önünde büyük bir şok yaşadı.

LİGDE 5. GALİBİYETİNİ ALAN AYVALIKGÜCÜ BELEDİYESPOR’DA YÜZLER GÜLÜYOR.

Emin adımlarla ilerleyen kırmızı beyazlılar, lig öncesi büyük bir devrim yaparak antrenörlüğe Türk voleybolunun önemli isimlerinden Gökhan Edman'ı getirmişti. Yeni antrenörleri yönetiminde alt yapıdan gelecek vaat eden oyuncuları A takıma taşıyan Ayvalıkgücü Belediyespor, sürpriz transferler ile lige başlamıştı. 8. hafta sonunda taraflı tarafsız herkesin takdirini toplayan Ayvalıkgücü Belediye Spor, 2. Lige damgasını vurmaya devam ediyor, mütevazı kadrosu ile aldığı önemli sonuçlarla adından söz etmeye devam ediyor.

Maç sonu açıklamalarda bulunan Gökhan Edman,"Lig öncesi önemli yatırımlar yapan ve namağlup devam eden rakibimizi deplasmanda yendiğimiz için mutluyuz. Sporcularımız her geçen gün üzerine koyarak devam ediyor, kendilerine teşekkür ediyorum. Bizi yalnız bırakmayan başkanımız Mesut Ergin'in maadi ve manevi desteği bize güç veriyor. Bizi izlemeye devam edin" dedi.

Ayvalıkgücü Belediyespor önümüzdeki hafta kendi sahasında Bursa Yıldız Voleybolu ağırlayacak.



Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a MCBÜ'de ‘Fahri Profesörlük' unvanı

Manisa TSO’dan yapısal reform vurgusu

Minik öğrencilere tasarruf ve tutumluluk eğitimi verildi

Salihli'de Galatasaray Taraftarlar Derneği açıldı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: "Türkiye olarak yeni bir eşikteyiz"

ESRA ÖZTÜRK BEN DEĞİL MÜZİK SOUNDUM DEĞİŞTİ

Pembe umut, güçlü dayanışma

Tali yoldan ana yola bağlanmak isteyen otomobil ile kamyonet çarpıştı; 1 ölü

Kamyon şarampole devrildi, sürücü mahsur kaldı

Yanan araç kullanılamaz hale geldi

AŞKLA AKM’NİN YOLUNU TUTTULAR

Metruk binada çıkan yangın korkuttu

Silahla patronuna saldırmıştı, 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Traktör kazası: 1 ölü

Trafik kazası: 4 yaralı

Manisa FK, Amed Sportif Faaliyetler maçı hazırlıklarına başladı

Uydu tamircisi apartman boşluğuna düşerek hayatını kaybetti

Eşiyle kavga etti, otomobiliyle birlikte kendini ateşe verdi

Libido düşürücü etkenler

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Cuma günü görev yapacak doktorlar

Ekrem Başkan Sahada: Yatırımlar Hız Kesmeden Devam Ediyor

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 6.12.2021 00:51:00 716 0
Tarih: 06.12.2021 00:51 Güncelleme: 06.12.2021 00:51
Haberi Sesli Oku