Tarih: 18.09.2017 11:39

Ayşegül Aldinç ve Gökhan Türkmen sevenleriyle buluştu

Facebook Twitter Linked-in

KONSER - Ayşegül Aldinç ile pop müziğin başarılı ismi Gökhan Türkmen Akbatı AVYM´nin 6.yaş kutlamasında aynı sahneyi paylaştı. 
Türk pop müziğinin en başarılı yorumcularından Ayşegül Aldinç ve Gökhan Türkmen, Akbatı AVYM´nin 6´ncı yaş kutlamalarında aynı sahneyi paylaştı. İkili, 2016´da düet yaptıkları ?Durum Leyla´ isimli şarkıyı canlı olarak seslendirdi. Binden fazla müziksever tarafından izlenen konserde gelenler keyifli vakit geçirdi. Sahneye ilk olarak Gökhan Türkmen çıktı. Başarılı sanatçı eski ve yeni albümünden şarkılar söylediği konserde 1 saat boyunca performans sergiledi. Gökhan Türkmen´in hemen ardından Ayşegül Aldinç 2010 yılında büyük başarı yakalayan ?O Kız´ şarkısıyla kendisini heyecanla bekleyen misafirlerle buluştu.
Durum Leyla
Konserin sürprizi ise Ayşegül Aldinç ile Gökhan Türkmen´in 2016 yılında düet yaptıkları ?Durum Leyla´ isimli şarkıyı birlikte seslendirmeleri oldu. Bu şarkıdan sonra Ayşegül Aldinç´in unutulmaz şarkısı Beni Hatırla´yı da birlikte seslendiren ikili müzikseverlere keyifli anlar yaşattı. Misafirlerin tek bir ağızdan şarkılara eşlik ettiği konser çekiliş ve sürprizlerle renklendi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —