MANİSA - Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcusu Güney Kore´de 14. Aerobik Jimnastik Dünya Şampiyonası 15-17 yaş kategorisinde altın madalya kazanan Ayşe Begüm Onbaşı, TSYD İzmir Yönetim Kurulu ve TSYD Genel Merkezinde İzmir´i temsil eden yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyetin yaptığı değerlendirme sonucunda, yılın sporcusu seçildi. 
Manisa Büyükşehir Belediyespor sporcusu Ayşe Begüm Onbaşı, başarılarıyla göğsümüzü kabartmaya devam ediyor. Altın Kız, TSYD İzmir Yönetim Kurulu ve TSYD Genel Merkezinde İzmir´i temsil eden yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet tarafından 2016 yılındaki değerlendirmeler neticesinde yılın sporcusu seçildi. 8 farklı kategoride ödüle layık görülen adaylar, İzmir Havagazı Fabrikasındaki ödül töreninde bir araya geldi. Törende Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri Amatör Branşlar Sorumlusu Metin Memiş ve Alt Yapı Sorumlusu Orhan Haşim Elmalı, Öğretim Görevlisi ve Ayşe Begüm Onbaşı´nın antrenörü Gürkan Er de yer aldı.
Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü sporcusu Güney Kore´de 14. Aerobik Cimnastik Dünya Şampiyonası 15-17 yaş kategorisinde altın madalya kazanan Ayşe Begüm Onbaşı, aynı şampiyonada Mehmet Ercoş ve Deniz Şahin´in de olduğu Trio Milli Takımı ile de gümüş madalya kazanmıştı.
Elde ettiği başarılar ile Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü ve Türk ulusunu gururlandıran Ayşe Begüm Onbaşı´yı tebrik eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, spora ve sporcuya yapılan yatırımların kazanılan başarılarla anlam bulduğunu söyledi. Başkan Ergün, tüm sporculara ışık olacak bu başarıların devamının gelmesini ümit ettiğini sözlerine ekledi.



“Kuraklıktan zarar gören çiftçilerimiz yardım kapsamına alınmalıdır”

Türkiye güne akaryakıt zammıyla başladı. 6 gün sonra neler olacak neler

Fenalaşan arkadaşına müdahale etti, ikisi de kalp krizinden öldü

Manisa'daki yabancı nüfus azalmaya devam ediyor

Manisa TSO Meclis Salonuna Mimar Ferdi Zeyrek’in adı verildi

Zeki Bilgin’den “Hurda Davası”na ilişkin açıklama: "Yargılanmışım, ceza almışım gibi gösteriliyor"

Bebeklerine merhum Başkan Ferdi Zeyrek'in ismini verdiler

Sıcak çarpmasından basit önlemlerle korunmak mümkün

Ferdi Zeyrek’in kızı Nehir, TYT’ye CHP Lideri Özgür Özel ve annesiyle geldi

Alaşehir Belediyesi'nden merhum Ferdi Zeyrek için pilav hayrı

Besim Dutlulu'nun ilk ziyareti Ferdi Zeyrek'in mezarı oldu

Başkan Zeyrek'in ölümüyle sonuçlanan olayda 3 şüpheli tutuklandı

Manisa Belediyesi Yeni Akit ve Zekeriya Say için harekete geçti!

Bir Lokma Bin Dua: Ferdi Başkanımızın Aziz Hatırasına

Merhum Başkan Zeyrek anısına hayır yapıldı

Başkan Zeyrek’i kurtarmak için zamanla yarışıldı

SARUHANLI’DA JANDARMA TEŞKİLATININ 186. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ KUTLAMALARI

Havuzlarla ilgili korkutan gerçek

CHP Genel Başkanı Özel, Başkan Zeyrek için düzenlenen mevlide katıldı

Nehir Zeyrek’ten Tepki: ‘O adamı nasıl serbest bırakabiliyorsunuz?’

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 10.02.2017 16:52:32 483 0

Tarih: 10.02.2017 16:52
Haberi Sesli Oku
28.06.2025 17:34:00