Aydın’da boğulma tehlikesi geçiren genç, helikopterle Manisa’ya sevk edildi
Aydın’ın Kuşadası ilçesinde boğulma tehlikesi geçiren A.T. (15), ambulans helikopter ile Manisa Şehir Hastanesi’ne sevk edildi.
Edinilen bilgiye göre, Kuşadası’nda denize giren ve boğulma tehlikesi geçiren 15 yaşındaki A.T. için Aydın İl Sağlık Müdürlüğü harekete geçti. Hayati tehlikesi bulunan ve Kuşadası Devlet Hastanesi’nde tedavi gören gencin, ileri tanı ve tedavisi için Manisa Şehir Hastanesi’ne nakledildi. Nakil için yapılan çalışmaların ardından Sağlık Bakanlığı’ndan tahsis edilen ambulans helikopter ile Manisa’ya götürüldü.
Konu ile ilgili Aydın İl Sağlık Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada “İlimiz Kuşadası ilçesinde boğulma tehlikesi geçiren genç hastamız ambulans helikopterle Manisa Şehir Hastanesi’ne nakledildi. Olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekiplerince ilk müdahalesi yapılan hastamız, Kuşadası Devlet Hastanesine nakledilerek tedavi altına alındı. Hayati tehlikesi bulunan hastamızın ileri tanı ve tedavi amacıyla bir başka hastaneye sevk edilmesine karar verilmesi sonrasında, İl Sağlık Müdürlüğümüz Koordinasyonunda İl Ambulans Servisi Başhekimliği Komuta Kontrol Merkezince helikopter ambulans talep edildi. Sağlık Bakanlığımızca Müdürlüğümüze helikopter ambulans tahsisi yapılarak, hastamızın hava yoluyla Manisa Şehir Hastanesine sevki sağlandı. Vatandaşımıza acil şifalar dileriz” ifadelerine yer verildi.



Saruhanlı Devlet Hastanesinde Çarşamba günü görev yapacak doktorlar

Saruhanlı’da Vefat…

SARUHANLI ESKİ BELEDİYE BAŞKANI ZEKİ BİGİN’DEN DİKKAT ÇEKEN PAYLAŞIM: “PARTİ EMEKÇİLERİ NEREDE?”

Yavuz Ağıralioğlu Manisa’ya geliyor

Ege Üniversitesinin endemik tür cenneti: Botanik Bahçesi

Saruhanlı'da vefat...

Bebeğini havalandırma boşluğuna atan anne tutuklandı

Okul müdürü otizmli öğrenciyi merdivenlerden itti

10 Kasım Atatürk'ü Anma Doğa Yürüyüşü

HALK EĞİTİMİ KURUMLARI ARASI MUAYTHAİ ŞAMPİYONASI SARUHANLı EV SAHİPLİĞİNDE GERÇEKLEŞTİ

Akhisar’da otomobil devrildi! 7 yaralı

Saruhanlı'da vefat...

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Salı günü görev yapacak doktorlar

Yeni doğan bebeğini havalandırma boşluğuna attı

Kayıp olarak aranan alzaymır hastası kadın bulundu

Saruhanlı’da Vefat…

Ölümümüm 87. Yılında Atatürk Anıldı

KAYMAKAM ACAR'IN 10 KASIM ATATÜRK’Ü ANMA GÜNÜ MESAJI

Devrilen traktörün altında kalan çiftçi hayatını kaybetti

Saruhanlı’da feci kaza!..

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Asayiş 4.07.2023 10:36:00 750 0
Tarih: 04.07.2023 10:36 Güncelleme: 04.07.2023 10:36
Haberi Sesli Oku