SARUHANLI - Yaklaşık 5 milyon müşteriye elektrik tedarik hizmeti veren Aydem ve Gediz Elektrik, işletme müşterileri için büyük kolaylık sağlayacak e-mutabakat uygulamasına geçti.  

Aydem ve Gediz Elektrik e-mutabakat uygulamasına geçti. Tüzel ya da şahıs şirketleri bu sayede KDV hariç 5 bin TL ve üzeri faturaları için beyan etmeleri gereken ‘Mal ve Hizmet Alımlarına İlişkin Bildirim Formu’ (BA) ve ‘Mal ve Hizmet Satışlarına İlişkin Bildirim Formu’ (BS) mutabakatlarını, artık daha kolay takip edebilecek. E-mutabakat sistemine geçişle birlikte, sistemde e-posta bilgisinin güncel olması koşuluyla Aydem ve Gediz Elektrik tarafından gerekli her türlü bilgi, e-posta ortamında müşteriyle paylaşılabilecek. E-mutabakat sisteminden yararlanabilmenin tek şartı ise e-posta bilgisinin güncel olması. Bu sistem sayesinde müşterilerin her ay imza alarak süreci manuel olarak takip etme zorunluluğu ortadan kalkacak.

Uygulamayla fatura güncelleme işlemleri, ilgili ayı takip eden ayın 15’i ile 30’u arasında yapılabilecek. E-mutabakattan yararlanmak isteyen müşterilerin, şirket e-posta adreslerini ve diğer iletişim bilgilerini, Aydem ve Gediz Elektrik’in müşteri ilişkileri merkezlerinden, web sitelerindeki online işlemler sayfasından veya 0850 800 0 186 numaralı iletişim merkezi aracılığıyla güncellemeleri gerekiyor.

Genel Müdür Çağdaş Demirağ: “Dijitalleşme Adına Büyük Bir Adım”

Söz konusu yeniliğin, doğrudan müşterilerin e-posta adreslerine gittiği için veri güvenliği sağladığını söyleyen Aydem ve Gediz Elektrik Genel Müdürü Çağdaş Demirağ, konu ile ilgili görüşlerini şu şekilde belirtti: “Dijitalleşme adına büyük bir adım daha atmış olduğumuz bu uygulama, müşterilerimizin hayatlarını oldukça kolaylaştıracak. Mutabakatlarla ilgili uyuşmazlık söz konusu olduğunda müşterilerimizin kolaylıkla ekstre yüklemesi ve karşılaştırma yapabilmesi sağlanacak.”

Demirağ sözlerini, “Müşterilerimiz, gerçekleştirilen tüm mutabakatları uygulama üzerinden takip edecek, ihtiyaç olması durumunda geçmiş mutabakatları ile e-fatura ve e-arşiv faturalarına da kolaylıkla ulaşabilecekler.” şeklinde sonlandırdı.



Eşiyle kavga etti, otomobiliyle birlikte kendini ateşe verdi

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Cuma günü görev yapacak doktorlar

Ekrem Başkan Sahada: Yatırımlar Hız Kesmeden Devam Ediyor

2. GELENEKSEL DEVE GÜREŞİ FESTİVALİ İZMİR BAYINDIR ÇIRPI’DA COŞKUYLA GERÇEKLEŞECEK

Erhan Dumlu, İYİ Parti’den Manisa İl Başkan Adaylığını Açıkladı

Saruhanlı'da vefat...

Sokak ortasında silahla başından vurulmuş halde bulundu

Eşi ve kızını yaralayıp rehin alan adam 6 saat sonra kaçmaya çalışırken yakalandı

Saruhanlı’da 102. Yıl Coşkusu

Saruhanlı Devlet Hastanesinde Perşembe günü görev yapacak doktorlar

SARUHANLI’DA CUMHURİYETİMİZİN 102. YILDÖNÜMÜNE YAKIŞIR BİR KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ

Paşaköy FK gücüne güç kattı

Gebze'de 6 katlı bina çöktü! Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi

Polisten 750 metre kaçtı, 40 yıl hapisle aranan firari çıktı

Silahlı saldırının faili tutuklandı

Pazarda kaybolan 15 yaşındaki çocuktan 21 gündür haber alınamıyor

Korkunç kaza: Motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

Otomobil ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı

Kendisine silah doğrultan adamın üzerine yürüyüp bıçakla öldürdü

Manisa’da 5 yıldır firari olan şahıs yakalandı

Motosiklet kazası: 1 ağır yaralı

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Ekonomi 18.12.2019 10:15:00 881 0
Tarih: 18.12.2019 10:15 Güncelleme: 18.12.2019 10:15
Haberi Sesli Oku