Tarih: 05.01.2023 09:49

Ayan Mahallesinde Dere Temizliği Yapıldı

Facebook Twitter Linked-in

SARIGÖL - MASKİ Genel Müdürlüğü, Sarıgöl ilçesine bağlı Ayan Mahallesinde 1.5 kilometrelik dere temizlik çalışması gerçekleştirdi. Çalışmalar neticesinde yağışlarla birlikte taşınan malzemeler dere yatağından temizlenerek derenin düzenli akışı sağlandı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, “Daha Temiz Bir Manisa” hedefiyle dere temizlik çalışmalarını il genelinde hızlı bir şekilde sürdürüyor. Bu kapsamda Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından, Sarıgöl ilçesine bağlı Ayan Mahallesinde 1.5 kilometrelik dere temizlik çalışması gerçekleştirildi. Yapılan çalışma ile taşkın sıkıntılarına karşı önlem alındı. Derede biriken rüsubat da uzaklaştırılarak, suyun akışının sağlıklı olması sağlandı.

Muhtar ve mahalle sakinleri çalışmadan memnun
Mahallelerinde gerçekleştirilen dere temizlik çalışmaları ile ilgili memnuniyetini ifade eden mahalle muhtarı Osman Aktaş, “MASKİ ekipleri tarafından yapılan dere temizliğinden şahsım ve mahalle sakinlerimiz olarak memnun kaldık. Emeği geçenlerden Allah razı olsun. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e çok teşekkür ederiz” diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —