SARUHANLI - 2. kez Avrupa Şampiyonu olan Ampute Milli Futbol Takımı Manisa’da Vali Yaşar Karadeniz, Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk ve protokol üyeleriyle bir araya geldi.

Polonya'nın Krakow kentinde düzenlenen Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası'nın finalinde İspanya'yı 6-0 yenerek ikinci kez şampiyon olan Türkiye Ampute Millî Futbol Takımı Manisa’da Vali Yaşar Karadeniz, Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk ve protokol üyeleriyle bir araya geldi.

Manisa Olimpik Yüzme Havuzu Tesislerinde Ampute Futbol Milli Takımı ile bir araya gelerek sohbet eden Vali Yaşar Karadeniz ve protokol üyeleri, Türkiye’ye ikinci kez bu mutluluğu yaşatan futbolcuları ve teknik ekibi başarılarından dolayı tebrik etti.

Programda konuşan Manisa Milletvekili Murat Baybatur, Ampute Milli Futbol Takımını tebrik ederek, kendilerini Manisa’da ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduklarını belirtti.

Ampute Futbol Milli Takımının herkese birçok yönden ders verdiğini ifade eden Vali Karadeniz de konuşmasında “Sizlerden ilk aldığımız ders; azim, çaba, işbirliği ve birliktelik olduğunda her şeyin başarılabilir olduğu. Ölümden başka her şeyin çaresi var, arzulanan şey her neyse o çabayla birlikte Allah’ta nasip ederse ona ulaşılıyor. Bu başarı öyle bir anda geldi ki doğal afetler yönünden çok olumsuzluklar yaşadığımız bir dönemde, siz adeta yıldız gibi parladınız ve millet olarak moralimizi yükselttiniz. Bundan dolayı yine sizlere şükranlarımı sunuyorum. O başarı geldiğinde sosyal medyada ‘Onlar zaten bizim kahramanlarımızdı, şimdi kahramanlıklarını bir kez daha gösterdiler’ şeklinde bir paylaşım yaptım. Takımımızın çoğunluğu bildiğim kadarıyla güneydoğu gazisi, zaten orada bu kahramanlığı vatan, memleket sevdasıyla gösterdiniz ve bu anlamda bizler sizlere zaten çok şey borçluyduk. Aldığınız bu zaferle, kazandığınız bu başarıyla size olan borcumuz biraz daha arttı. Sizleri tebrik ediyorum. Eminim ki, gayret ve işbirliği ile bundan sonra ki şampiyonlukları da elde edeceksiniz” dedi.

Programda söz alan Ampute Milli Takım Teknik Direktörü Osman Çakmak da Ampute Milli Futbol Takımı oyuncularının özverisi, gayreti, isteği, arzusu, coşkusu, inancı ile şampiyon olduklarını söyleyerek, Devletin gücünü arkalarında hissetmelerinin, devlet büyüklerinin kendilerine her daim destek olmasının kendilerini daha çok motive ettiğini ve İstiklal Marşını okutmak, şanlı Türk Bayrağını dalgalandırmak için çalışacaklarını söyledi.

 



Manisa-Saruhanlı Yolunda Yeni Sabit Radar Sistemleri Devreye Girdi

Saruhanlı’daki Dev Soygun Çözüldü Fabrika Çetesi Hapiste

Saruhanlı’da Vefat…

53 yaşındaki şahıs intihar etti

Şüpheli Ölüm: 33 Yaşındaki Mehmet Ali Aslan Hayatını Kaybetti

SARUHANLI’DA VEFAT…

Mütevelli’de Planlı ve Kalıcı Çözüm

Saruhanlı’da Vefat!..

Kaymakam Acar Taşçı Ailesi ile İftar Sofrasında Buluştu

Kemiklidere’de Yağış Mağduriyetine Büyükşehir Desteği

Saruhanlı Ülkü Ocakları İftar Programına Yoğun Katılım

Salih Dede Türbesi’nde Bakım ve Onarım Çalışmaları Tamamlandı

Sarıçam Mahallesi’ne Çok Amaçlı Hizmet Binası

Saruhanlı Belediyesi Özel Sporcuları İlçeyi Gururla Temsil Etmeye Hazırlanıyor

Genel Sağlık-İş Sendikası Manisa Şubesi’nden Saruhanlı’da Anlamlı Etkinlik

ÇALTEPE MAHALLESİ’NDE GÖNÜLLER AYNI SOFRADA BULUŞTU

Saruhanlı'da vefat...

MHP İlçe Başkanı Ulu’dan İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Aguş’a Ziyaret

Şehit Aileleri ve Gaziler Onuruna Anlamlı İftar Programı

Halitpaşa Mahallesi’de Göçüğe Anında Müdahale

Saruhanlı'da vefat...

https://www.youtube.com/@kardelengazetesi45/videos
Spor 30.09.2021 13:51:00 819 0
Tarih: 30.09.2021 13:51 Güncelleme: 30.09.2021 13:51
Haberi Sesli Oku